Controller

Company
Belsimpel
Type
Vacancy
Location
Groningen
Sector
Controlling
Required language
Dutch

Description

Verantwoordelijkheid, overzicht & ambitie.

Als snelstgroeiende telecomwebwinkel van Nederland is het belangrijk dat we verder bouwen met een gedegen financieel fundament. Samen met onze andere controller ben je eindverantwoordelijk voor de financiën van het bedrijf en hou je het overzicht over de financiële administratie. Ook ben je verantwoordelijk voor het initiëren van projecten en acties om onze processen efficiënter en meer betrouwbaar te maken. Bovendien ben je een belangrijke sparringpartner van de directie.

Wat doe je als Controller?

Als Controller ben je bij Belsimpel betrokken bij financiën van A tot en met Z, wat bij andere bedrijven van A tot B is. Je lost complexe financiële vraagstukken op en trekt processen strak. Je stelt protocollen op die betrekking hebben op financiën van verschillende afdelingen. Zo kun je denken aan het testen van producten die in de voorraad opgenomen zijn door het Category Management Productenteam. Ook schakel je veel met het Inkoopteam, die alle orders plaatsen voor hardware en diensten.

Het zijn grote bedragen waar je mee werkt en je zit één op één aan tafel met de huisbankier, accountant of adviseurs. Externe bedrijven worden niet ingehuurd om bijvoorbeeld de jaarrekening op te stellen, want dit doe jij als Controller met het gehele team zelf! Als Controller ben je toe aan een verdiepingsslag op het gebied van alle financiën van Belsimpel en neem je de lead in het begeleiden van alles wat hiermee te maken.

Je weet alles van bedrijfseconomische onderwerpen, weet exact hoe je een jaarrekening op moet stellen en je kunt onafhankelijk denken. Je bent sterk in het opstellen van financiële rapporten en kunt adviezen geven aan Jeroen & Jeroen wat betreft financiële zaken. Als Controller ben jij het aanspreekpunt als het gaat om financiële zaken en ben je constant bezig met het optimaliseren van allerlei processen. Alles wat jij doet heeft direct impact voor Belsimpel en jij bent een zeer belangrijke persoon in een constant groeiend bedrijf!

Zo kan je dag eruit zien

Al lopend naar het werk weet je dat je in de ochtend een gesprek hebt met de accountant om de opgestelde jaarrekening te evalueren. Dit alles heb je in de dagen ervoor al goed voorbereid. Na een bakje koffie ontvang je de accountant van KPMG en wordt alles netjes doorgenomen. Na een uitgebreide lunch is het tijd om de voorraden te checken. Ook staat een meeting met het Inkoopteam op de agenda, want jij moet monitoren of die hele grote deal die ze kunnen sluiten, wel echt zo’n goede is. Je legt de hand aan de laatste protocollen om showmodellen binnen te melden of toestellen te lenen bij Logistiek, zodat het voor het Category Management Productenteam duidelijk is hoe te handelen. Aan het einde van de dag heb je de gehele to-do-lijst afgevinkt, exactly as planned!

Wie ben jij?

  • Je hebt een WO-diploma, bij voorkeur in de richting van Finance, Controlling of Accountancy.
  • Je hebt minstens vijf jaar werkervaring in een soortgelijke functie en bent op korte termijn fulltime beschikbaar.
  • Jij houdt van Excel en Excel houdt van jou, en je bent dan ook analytisch ijzersterk.
  • Vrienden omschrijven je als kritisch, maar communicatief sterk en ondernemend.
  • Je hebt geen moeite met het nemen van besluiten en kunt jezelf totaal niet vinden in een 9-tot-5 mentaliteit.

SOLLICITEER nu!

Back to top
Risk Vacancies
Cancel