Junior Assistent Controlepraktijk

Company
Accon avm
Type
Vacancy
Location
Nederland
Sector
Accountancy
Required language
Dutch

Description

Jouw functie: 

Wie zie jij?

Zie jij het verschil tussen de registeraccountant die de wedstrijd van gisteren evalueert en de controleprofessional die zijn opdrachtgever aanspreekt op een risico-issue in diens dossier? Bij accon.avm controlepraktijk zijn het soms dezelfde mensen. Want kwalitatieve dienstverlening is gebaat bij kritisch blijven op jezelf en op elkaar. En daar handelen we naar.

Je werkzaamheden bestaan uit:

 • Het zelfstandig verrichten van eenvoudige controleopdrachten.

 • In teamverband verrichten van controlewerkzaamheden bij controleopdrachten.

 • Het uitvoeren van werkzaamheden aan de hand van werkprogramma's.

 • Vastleggen van resultaten in het werkdossier.

Jouw profiel: 

 •  Je bent contactueel sterk, kritisch, zelfstandig, klantgericht en hecht veel waarde aan professionaliteit en collegialiteit.
 •  Daarnaast heb je een bijzondere interesse in controlewerkzaamheden en het grote mkb.
 •  Mobiliteit is een vereiste.
 •  De opleiding HBO of WO Accountancy (AC) of Bedrijfseconomie (BE) heb je afgerond en je wilt graag verder studeren voor Registeraccountant (RA) of hebt daar inmiddels een start mee gemaakt.

Ons aanbod: 

 •     Een goede begeleiding, waarbij je een persoonlijke mentor krijgt aangewezen;
 •     Een marktconform salaris en uitstekende arbeidsvoorwaarden;
 •     Gedreven collega’s in een prettige informele werkomgeving;
 •     Goede doorgroei- en ontwikkelingsmogelijkheden;
 •     Een eigen opleidingsinstituut, onze accon.avm academy.

accon.avm is ambitieus en vindt groei van haar klanten maar zeker ook haar medewerkers erg belangrijk. Wij beschikken over ons eigen opleidingsinstituut, accon.avm academy. accon.avm academy is door meerdere beroepsorganisaties geaccrediteerd wat betekent dat de academy een erkende PE-instelling is en medewerkers incompany aan hun PE-plicht kunnen voldoen. accon.avm academy is door de Nederlandse Beroepsorganisatie van Accountants (NBA) geaccrediteerd en CEDEO toetst hiervoor driejaarlijks de kwaliteit van het instituut. Zij is ook erkend door de organisatie Register Belastingadviseurs (RB) en de Nederlandse Orde van Belastingadviseurs (NOB). Daarnaast is er de mogelijkheid om een van de beroepsopleidingen te volgen en voert accon.avm  ook haar eigen stagebureau, welke is erkend door de NBA. 

De lijnen binnen onze kantoren zijn kort en voor onze disciplines hebben we kennis georganiseerd in landelijke kenniscentra. Zo blijf je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in je vakgebied en is je kennis altijd up to date.

Op zoek naar een accountancyfunctie waar onafhankelijkheid, kwaliteit en ambitie écht samengaan met persoonlijke en maatschappelijke betrokkenheid?

Graag maken we kennis met je en ontvangen je cv en motivatie. Binnen 7 dagen weet jij of je uitgenodigd wordt voor een gesprek met een recruiter. Na dit gesprek vindt een tweede gesprek plaats met je toekomstige leidinggevende op het kantoor waar je komt te werken. Een online assessment zal deel uitmaken van het selectieproces. Wanneer dit positief verloopt ontvang je van ons een aanbieding met arbeidsvoorwaarden.
Heb je vragen? Neem dan contact op met de recruiter voor deze functie.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Back to top
Risk Vacancies
Cancel