Traineeship Corporate Finance

Company
Rembrandt Fusies & Overnames
Type
Traineeship
Location
Nederland
Sector
Corporate Finance
Required language
English

Description

Rembrandt Fusies & Overnames (Rembrandt) is een van de grootste organisaties in Nederland voor waardebepaling, advies en begeleiding bij de koop en verkoop van ondernemingen. Wij helpen eigenaren van grote, middelgrote en kleinere familiebedrijven die een oplossing zoeken voor hun opvolging bij het realiseren van een geslaagde transactie. Wij begeleiden transacties met een omvang tot € 100 miljoen.

Rembrandt is een zelfstandig onderdeel van de Rabobank Groep. Onze werkwijze laat zich samenvatten in vier kernwoorden: Betrokken, Ervaren, Samen en Toegewijd.
Onze projectleiders beschikken over jarenlange ervaring en hebben ieder een groot aantal succesvolle transacties gerealiseerd. Samen met de projectmedewerkers bij Rembrandt vormen zij een hecht team en als stagiair/junior consultant word je direct en actief betrokken bij diverse opdrachten.

Bij Rembrandt werken mensen met passie voor het fusie- en overnamevak en belangstelling voor de mens achter de ondernemer. We werken vanuit inspirerende locaties in Amsterdam, Rotterdam en Eindhoven.

Steile leercurve

Wij bieden een steile leercurve met ons unieke Fusies en Overnames Traineeship. Dit traineeship duurt 12-18 maanden en gedurende deze periode werk je als projectmedewerker aan een breed scala van projecten. Hierbij maak je kennis met alle aspecten van het corporate finance vak. Vanaf de eerste dag start je traineeship en na korte tijd ga je al mee met projectleiders naar prospects en/of klanten en krijg je bij het begeleiden van projecten direct verantwoordelijkheden. Je werkt mee in alle fasen van koop- en verkooptrajecten. Zo maak je onder andere zelf informatie memoranda, waarderingen, acquisitieprofielen en risicoanalyses. Ook werk je aan fiscale en juridische aspecten van fusies en overnames en ben je betrokken bij onderhandelingen. Het opleidingstraject bestaat uit een breed scala aan vaktechnische cursussen op het gebied van waarderingen, financiering en fiscaliteiten. Daarnaast neem je deel aan diverse vaardigheidstrainingen, onder andere op het gebied van acquisitie, presentatie en onderhandelingen. Ook krijg je een persoonlijke coach toegewezen met wie je jouw leercurve en ontwikkeling kunt evalueren. Met hem/haar maak je tevens afspraken over je ontwikkelplan.

Profiel

Voor het traineeship zijn wij op zoek naar nieuwe collega's die een universitaire opleiding hebben in (bij voorkeur) Bedrijfskunde of Economie, dan wel maximaal 2 jaar relevante werkervaring hebben.

Wij zoeken teamplayers die:
• goed cijfermatig inzicht hebben;
• met twee benen op de grond staan;
• affiniteit hebben met ondernemers;
• affiniteit hebben met het vakgebied (Corporate Finance, M&A, F&O).

Meer informatie over ons Fusies en Overnames-traineeship, onze vacatures, onze organisatie en onze online sollicitatieprocedure vind je op https://www.rembrandt-fo.nl/over-rembrandt/werken-bij-rembrandt/. Je kan ook contact opnemen met onze HRmanager Pauline Terlouw op 0613419113.

APPLY NOW

Back to top
Risk Vacancies
Cancel