Consultant Corporate Finance

Company
PwC
Type
Vacancy
Location
Amsterdam
Sector
Consultancy, Corporate Finance
Language
English

Description

Ben je recent afgestudeerd, heb je een top CV en ben je op zoek naar een baan in Corporate Finance? Dan is PwC op zoek naar jou!

PwC Corporate Finance is wereldwijd marktleider op het gebied van advisering rondom M&A transacties en heeft een internationaal team van meer dan 1.300 M&A professionals.

Als Consultant Corporate Finance werk je in nauwe samenwerking met de klant aan uitdagende en complexe vraagstukken in ons snel groeiende Nederlandse Corporate Finance team van meer dan 25 professionals. Je richt je op het initiëren en begeleiden van fusie- en overnametrajecten, (management) buy-outs, (her)financieringstrajecten en advisering rondom waarderings- en strategievraagstukken.

Wie ben je?

 • Je hebt je master opleiding in finance, bedrijfskunde, economie of econometrie met bovengemiddelde cijfers afgerond. Als je een andere studie hebt gedaan, maar wel duidelijke affiniteit met corporate finance hebt, ben je ook welkom om te solliciteren.
 • Je hebt 0 tot 2 jaar werkervaring;
 • Naast je studie heb je je breed ontwikkeld door middel van een actief studentenleven, relevante bijbanen, internationale uitwisselingsprogramma’s of topsport;
 • Je hebt reeds praktijkervaring opgedaan tijdens een stage binnen M&A, private equity of corporate development;
 • Je bent ambitieus, proactief, analytisch, cijfermatig sterk, resultaatgericht en flexibel;
 • Je werkt graag in teamverband, hebt oog voor detail en presteert prima onder tijdsdruk.

Je spreekt en schrijft vloeiend Nederlands en Engels.

Hoe ziet je werk eruit?

Wij bieden een gevarieerde baan in een internationale, uitdagende en professionele omgeving. Je werkt zowel aan origination trajecten als de executie van live mandaten. Je analyseert acquisitietargets, potentiële kopers, markt dynamieken en financiële gegevens en maakt waarderingsanalyses inclusief financiële modellen. Je benadert waar nodig de betreffende partij(en) en staat onze klanten terzijde bij onderhandelingen en bij het structureren van de transactie. Ook ga je mee naar meetings met klanten en neem je hier op den duur een steeds actievere rol in.

Wat bieden we je?

Als je bij PwC gaat werken, kun je rekenen op diverse klanten, inspirerende collega's en uitgebreide arbeidsvoorwaarden die zijn opgesteld met aandacht voor jouw groei en flexibel werken en leven.

 • Je bent werkzaam in één van de leading mid-market M&A teams van Nederland, onderdeel van het wereldwijde PwC M&A netwerk;
 • Je kunt ervaring opdoen binnen verschillende (sector) teams, zoals Consumer & Retail, Industrial Products & Services, TMT, Private Equity en Debt Advisory;
 • Je krijgt eigen verantwoordelijkheden en de vrijheid om werkzaamheden naar je toe te trekken en deze zelfstandig uit te voeren;
 • Je krijgt een persoonlijke coach toegewezen die je ondersteunt bij je lange-termijn ontwikkeling;
 • Je volgt diverse trainingen en cursussen waardoor je het maximale uit jezelf haalt;
 • In aanvulling op de technische kanten van het Corporate Finance vak, zijn er volop mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling en verdere groei binnen onze wereldwijde organisatie.

Wij bieden uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden, inclusief de keuze tussen een leaseauto of een aantrekkelijke reiskostenvergoeding, variabele beloning, smartphone, laptop en goede pensioenregeling.

Wie zijn we?

Bij PwC Nederland werken ruim 4.300 professionals nauw met elkaar samen vanuit 12 vestigingen. We bieden jou volop kansen, zowel vakinhoudelijk als persoonlijk, waarmee je het maximale uit jezelf en jouw carrière haalt. Ontdek, ga relaties aan, ontwikkel jezelf en maak impact. Dan garanderen wij je een afwisselende baan in een prettige en collegiale sfeer. Wij zijn ons daarbij bewust van onze maatschappelijke verantwoordelijkheid en handelen daar ook naar. Dit doen we met oog voor persoonlijke verschillen en de ontwikkeling van jouw specifieke talenten.

De vacature voor Consultant Corporate Finance valt binnen de business unit Deals & Forensics binnen het werkveld Advisory, waarin we klanten adviseren op de terreinen van fusies en overnames, organisatieontwikkeling, performance improvement en crisismanagement.

Solliciteer nu!

Heb je interesse en voldoe je aan de functie-eisen? Bekijk onze sollicitatieprocedure en solliciteer direct via onze website. Als je jouw sollicitatie inclusief CV, motivatiebrief en cijferlijsten indient, ontvang je binnen 2 weken bericht over de voortgang. Heb je vragen? Bel of mail me gerust.

Romaana Bharos

Back to top
Risk Vacancies
Cancel