Scriptiestage WO Audit

Company
EY
Type
Internship
Location
Amsterdam
Sector
Accountancy
Language
English
Website
https://ey.com

Description

Als accountant geef je onze klanten de zekerheid dat de cijfers kloppen. Onze Audit collega’s zorgen ervoor dat bedrijven, investeerders en toezichthouders kunnen vertrouwen op hun jaarrekeningen, bedrijfskritische informatie en processen. Een belangrijke maatschappelijke functie dus! Geïnteresseerd? We ontmoeten je graag!

Jouw uitdaging

Binnen de controlepraktijk zijn wij op zoek naar een scriptiestagiair(e) voor de kantoren Utrecht, Arnhem, Zwolle en Groningen. Tijdens je stage voer je een onderzoek uit op een van onze kantoren. Je bent vrij om een onderwerp te bepalen, uiteraard denken wij graag met je mee. Je leert EY Assurance goed kennen en hebt de mogelijkheid om, bij positieve feedback, door te stromen in een startersfunctie. Dit doe je allemaal samen met een gezellige groep mede-scriptiestagiaires.

Jouw verantwoordelijkheden

Als scriptiestagiair(e) is het jouw verantwoordelijkheid om zelfstandig onderzoek uit te voeren voor de afdeling Audit of binnen de wetenschappelijke literatuur. Je bent proactief en weet de juiste mensen binnen de organisatie te vinden die jou verder kunnen helpen bij het optimaliseren van je onderzoek. Je maakt gemakkelijk contact en bent, indien nodig, bereid collega’s in de controlepraktijk te ondersteunen bij verschillende werkzaamheden.

Wij kunnen je uiteraard helpen bij het bepalen van een passend afstudeeronderwerp, maar uiteindelijk kies je zelf. Je verdiept je tenslotte een lange tijd in een specifiek thema waardoor het belangrijk is dat het thema in je interessegebied ligt.

Dit ben jij

 • Je bent bezig met een WO opleiding in de richting van Accountancy, Finance, Economie, Bedrijfskunde of een vergelijkbare richting;
 • Je bent analytisch, accuraat, ambitieus, proactief en een teamplayer;
 • Het afleveren van kwalitatief goed werk beschouw je als een permanente uitdaging;
 • Je hebt interesse in de accountancy sector;
 • Je kunt zowel in het Nederlands als Engels goed communiceren.
 • Jouw carrièremogelijkheden bij EY
 • Bij EY staat training en voortgang voorop. Je wordt gecoacht en neemt daarbij zelf de regie over je ontwikkelingsmogelijkheden en kansen. Daarnaast bieden we je:
 • Een uitdagende stage in de accountancy sector;
 • Ruimte voor persoonlijke en vakinhoudelijke ontwikkeling;
 • Begeleiding tijdens jouw stage van een EY collega;
 • De mogelijkheid om na het afronden van een goede stage door te stromen in een startersfunctie.

Belangstelling?

Voor meer informatie over de procedure kun je contact opnemen met Aron Strengholt, Campus Recruiter via 06-29084173 of aron.strengholt@nl.ey.com. Wil je meteen solliciteren? Dan kan via onderstaande link!

Make your mark, apply now!

Back to top
Risk Vacancies
Cancel