Young Professional Accounting & Change

Company
Solid Professionals
Type
Traineeship
Location
Utrecht
Sector
Accountancy
Required language
English

Description

Vind jij het leuk om aan de slag te gaan met uitdagende Change projecten binnen een Financial Accounting omgeving, veel te schakelen met verschillende betrokkenen en uiteindelijk mooie veranderingen behalen? Dan ben jij de Young Professional Accounting & Change die een goede match is bij onze klant!

Change geeft jou veel voldoening en energie, door veel samen te werken in multidisciplinaire teams ben jij van toegevoegde waarde en je hebt altijd oog voor verbeteringen! Dat zijn belangrijke aspecten waarom je bij deze grote bank aan de slag wil!

Wat ga je precies doen?

Als Young Professional binnen het Financial Accounting team ben je samen verantwoordelijk voor alle Change projecten op het gebied van Financial Accounting. Je gaat het gesprek aan met stakeholders, je staat stevig in je schoenen en je stuurt verschillende projecten aan. Je laat je niet uit het veld slaan door de complexiteit van producten en diensten en het belang van verschillende stakeholders, maar je bent een echte keyrol in het proces! Jij bent van toevoeging en laat jezelf zien!

Je gaat je bezighouden met een diversiteit aan Change projecten. Een voorbeeld is dat van 100.000 klanten van de bank gecontroleerd moet worden of de gegevens die in de systemen staan juist zijn. Dit project ga jij aansturen en begeleiden. De relatiemanagers voeren het uit en bij vragen komen ze naar jou, jij fungeert dus als een gedreven vraagbaak! Naast dit project ga je je bezighouden met projecten op het gebied van procesverbeteringen of veranderingen in wet- en regelgeving.

Je bent veel aan het schakelen bent met verschillende mensen binnen de bank van Finance tot IT. Je werkt in een inhoudelijke omgeving maar bent niet bezig met de dagelijkse productie van cijfers en rapportages. Je bent dus een echte leider van uitdagende Change projecten! 

Wat breng je mee om tot een groot succes te komen?

Je bent mondig, staat sterk in je schoenen en hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel. Je bent geïnteresseerd in Financial Accounting en collega’s komen naar jou toe als ze een vraag hebben over gerelateerde zaken binnen een project. Herken jij je in bovenstaande, maar ook in onderstaande punten?

  • WO opleiding afgerond (economie, finance, bedrijfskunde, strategisch management etc.)
  • Ambitieus, eager om nieuwe zaken eigen te maken en durft vragen te stellen
  • Fulltime beschikbaar

Bovendien ben je communicatief sterk en in staat draagvlak te creëren door middel van goed stakeholdermanagement. Gezien de sterk veranderende omgeving en mondige teams is enige ervaring met changeprojecten binnen een bijbaan of stage erg gewenst.

Waar kom je terecht?

Je komt te werken in een dynamische omgeving en binnen het team werken zij op een agile manier. Je komt te werken binnen het Financial Accounting domein. Middels kleine multidisciplinaire teams wordt dagelijks intensief samengewerkt aan concrete doelstellingen. Als team ben je samen verantwoordelijk voor het behalen van de doelstellingen. Elk team heeft zijn eigen product owner die eindverantwoordelijke is.
De organisatie is een grote gerenommeerde bank. Het uitgangspunt van deze bank is het inspelen op de veranderende markt en dus op de eveneens veranderende behoeften van de klanten.

In ons Young Professional Programma groei je in een hoog tempo door tot Change Professional. Wat krijg je?

  • Uitstekend salaris
  • Aandacht voor jouw persoonlijke ontwikkeling en groei
  • Goede opleidingsmogelijkheden
  • Begeleiding bij persoonlijke sport- en dieetwensen van onze vitaliteitscoach

Je wordt gekoppeld aan een Talentmanager die samen met jou een persoonlijk ontwikkelingsplan maakt. Daarnaast kom je in een trainingsgroep van tien Young Professionals met verschillende achtergronden en functies. Samen volg je trainingen, deel je ervaringen, speel je een potje pool en drink je na afloop gezellig een borrel. Bovendien organiseren we vier keer per jaar een activiteit waar alle Young Professionals samenkomen. Zo leer je ook Young Professionals uit andere groepen kennen en breid je je eigen netwerk uit.

Naast de begeleiding vanuit Solid Professionals word je vanuit onze opdrachtgever vooral op inhoudelijk vlak gecoacht en opgeleid. Het hele idee achter dit Young Professional Programma is dat je uiteindelijk in dienst treedt bij onze opdrachtgever. Dat klinkt goed, toch?

Bekijk de ervaringen van de huidige Young Professionals en alumni om een beeld te krijgen hoe zij het programma ervaren.

Back to top
Risk Vacancies
Cancel