Young Professional Finance

Company
Solid Professionals
Type
Traineeship
Location
Utrecht
Sector
Corporate Finance
Language
English

Description

Behoorde jij tot de toppers van de klas? Ben jij niet bang jouw mening te geven en ga jij graag inhoudelijk de discussie aan? Grijp jij elke kans aan om je verder te ontwikkelen en wil je graag zo snel mogelijk doorgroeien? Dan ben jij de ambitieuze starter die wij zoeken!

Wat zijn de stappen van jouw beginnende carrière?

Je gaat beginnen in het financiële hart van de organisatie waarin je data gaat analyseren en terug gaat koppelen naar het management. Je analyseert maand-, jaar- en kwartaalrapportages en wil weten wat de cijfers inhoudelijk voor de organisatie betekenen. Door jouw analyses ben je als eerste op de hoogte wat er in de organisatie speelt. Na het analyseren van de data presenteer je dit aan het management en deel je jouw kennis. Binnen de afdeling Accounting, Reporting & Control wordt je uitgedaagd om jouw talent, kennis en visie in te zetten om de afdeling naar een hoger niveau te tillen. Er wordt dan ook verwacht dat snel verantwoordelijkheid pakt en initiatief neemt.

Wat breng jij mee om de afdeling naar een hoger niveau te tillen? 

Je bent een financieel toptalent dat graag meer wil leren over de cijfers binnen een verzekeraar. Daarnaast ben je energiek, leergierig en wil je laten zien aan het management wat jij geanalyseerd hebt. Je daagt jezelf uit om altijd te kijken naar hoe dingen beter kunnen en bent niet bang om dit aan te kaarten. Herken jij jezelf ook in onderstaande punten?

  • Een afgeronde wo-opleiding richting finance of accountancy
  • Grote passie voor cijfers en analytisch sterk
  • Kan overtuigend presenteren

Past dit helemaal bij jouw wensen en ambities reageer dan snel!

In welke dynamische omgeving kom jij terecht? 

Je komt bij een grote verzekeraar die door grote concurrentie continu veranderd. De verzekeraar wilt mensen helpen door alles te doen in het kader van de klant en zijn diensten en producten daarop aan te laten sluiten. Dat vraagt om een Young Professional die houdt van uitdaging en flexibiliteit.

Wat krijg je allemaal naast deze uitdaging?

In ons Young Professional Programma groei je in een hoog tempo door tot Change Professional. Wat krijg je?

  • Uitstekend salaris
  • Aandacht voor jouw persoonlijke ontwikkeling en groei
  • Goede opleidingsmogelijkheden
  • Begeleiding bij persoonlijke sport- en dieetwensen van onze vitaliteitscoach

Je wordt gekoppeld aan een Talentmanager die samen met jou een persoonlijk ontwikkelingsplan maakt. Daarnaast kom je in een trainingsgroep van tien Young Professionals met verschillende achtergronden en functies. Samen volg je trainingen, deel je ervaringen, speel je een potje pool en drink je na afloop gezellig een borrel. Bovendien organiseren we vier keer per jaar een activiteit waar alle Young Professionals samenkomen. Zo leer je ook Young Professionals uit andere groepen kennen en breid je je eigen netwerk uit.

Naast de begeleiding vanuit Solid Professionals word je vanuit onze opdrachtgever vooral op inhoudelijk vlak gecoacht en opgeleid. Het hele idee achter dit Young Professional Programma is dat je uiteindelijk in dienst treedt bij onze opdrachtgever. Dat klinkt goed, toch? Bekijk de ervaringen van de huidige Young Professionals en alumni om een beeld te krijgen hoe zij het programma ervaren.

Back to top
Risk Vacancies
Cancel