Young Professional Innovation & Change

Company
Solid Professionals
Type
Traineeship
Location
Utrecht
Sector
Financial Management
Required language
English

Description

Zie jij omgaan met weerstand als grote uitdaging, is innovatief denken op jouw lijf geschreven en ben je van nature erg nieuwsgierig? Dan ben jij de Young Professional Innovation & Change die helemaal op zijn plek zit bij onze opdrachtgever!

Veranderingen geven jou energie, door samen te werken in een team ben jij op je best en je hebt altijd oog voor verbeteringen! Dat zijn de redenen waarom je bij deze opdrachtgever aan de slag wil!

Wat ga je precies doen?

Als Young Professional binnen een team van zeven ben je samen verantwoordelijk voor het beheer, de ontwikkeling en implementatie van nieuwe kredietproducten en –diensten. Je gaat het gesprek aan met stakeholders, je verbetert kredietproducten en je blijft jezelf verrassen met de steeds kortere time-to-market die jij realiseert. Je laat je niet uit het veld slaan door de complexiteit van het speelveld van kanalen, producten en klantsegmenten, maar je vindt dapper je weg. Je maakt echt impact!

Daarnaast ben je altijd op de hoogte van relevante wet- en regelgeving en zorg je voor een transparant en consistent beleid rondom kredietproducten. In samenwerking met twee andere teams ontwikkel je nieuwe visies en strategieën om de producten heen.

Wat breng je mee om tot een groot succes te komen?

Je bent mondig, staat sterk in je schoenen en hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel. Je bent geïnteresseerd in veranderende wet- en regelgeving en collega’s komen naar jou toe als ze een vraag hebben over de nieuwste ontwikkelingen op innovatiegebied. Herken jij je in bovenstaande, maar ook in onderstaande punten?

  • WO opleiding afgerond (economie, bedrijfskunde, strategisch of innovatie management etc.)
  • Ambitieus, eager om nieuwe zaken eigen te maken en durft vragen te stellen
  • In staat zijn om in taaie dossiers te duiken
  • Fulltime beschikbaar

Bovendien ben je communicatief sterk en in staat draagvlak te creëren door middel van goed stakeholdermanagement. Gezien de sterk veranderende omgeving en mondige teams is enige ervaring met changeprojecten binnen een bijbaan of stage erg gewenst.

Waar kom je terecht?

Je komt te werken in een sterk veranderende omgeving waar ze per 1 juli op een andere manier zijn gaan werken. Binnen deze omgeving zijn drie teams werkzaam met elk hun eigen doelgroep (Retail, Private Banking en Maatwerk). Als team ben je samen verantwoordelijk voor Legacy, standaardisering van werkzaamheden en het stukje innovatie. Elk team heeft een productowner en boven de teams zijn twee managers werkzaam. De organisatie is een grote gerenommeerde bank. Het uitgangspunt van deze bank is het inspelen op de veranderende markt en dus op de eveneens veranderende behoeften van de klanten.

Wat krijg je allemaal naast deze uitdaging?​​​​​​​

In ons Young Professional Programma groei je in een hoog tempo door tot Change Professional. Wat krijg je?

  • Uitstekend salaris
  • Aandacht voor jouw persoonlijke ontwikkeling en groei
  • Goede opleidingsmogelijkheden
  • Begeleiding bij persoonlijke sport- en dieetwensen van onze vitaliteitscoach

Je wordt gekoppeld aan een Talentmanager die samen met jou een persoonlijk ontwikkelingsplan maakt. Daarnaast kom je in een trainingsgroep van tien Young Professionals met verschillende achtergronden en functies. Samen volg je trainingen, deel je ervaringen, speel je een potje pool en drink je na afloop gezellig een borrel. Bovendien organiseren we vier keer per jaar een activiteit waar alle Young Professionals samenkomen. Zo leer je ook Young Professionals uit andere groepen kennen en breid je je eigen netwerk uit.

Naast de begeleiding vanuit Solid Professionals word je vanuit onze opdrachtgever vooral op inhoudelijk vlak gecoacht en opgeleid. Het hele idee achter dit Young Professional Programma is dat je uiteindelijk in dienst treedt bij onze opdrachtgever. Dat klinkt goed, toch?

Bekijk de ervaringen van de huidige Young Professionals en alumni om een beeld te krijgen hoe zij het programma ervaren.

Back to top
Risk Vacancies
Cancel