Risk Consultant

Company
Deloitte
Type
Vacancy
Location
Amsterdam
Sector
Risk Management
Required language
English

Description

Jouw functie als Startende Risk Consultant

Crisis of niet, er zijn altijd risico’s die bedrijven willen beheersen. Werken bij Deloitte Risk Advisory brengt je carrière in een stroomversnelling.  Bij het 'Operational & Strategic Risk' team van Deloitte help je toonaangevende opdrachtgevers met de complexe uitdagingen op het gebied van risicomanagement en interne beheersing (internal audit). De opdrachtgevers lopen uiteen van beursgenoteerde organisaties tot publieke instellingen.

Als Risk Consultant ligt je passie in het verbeteren van bedrijfsprocessen, systemen en de beheersing van veranderende risico’s binnen organisaties. Je richt je je op het ondersteunen van cliënten bij de ontwikkeling en implementatie van een risicomanagement strategie tot het toetsen van een interne beheersing systeem. De werkzaamheden kunnen betrekking hebben op o.a.: Governance structuur, Sturing- en beheersingsmodel, Risicomanagement strategie en Operational audits (het beoordelen van bedrijfsprocessen, zoals HR, Inkoop, IT, Supply Chain etc.), analyseren van risico’s op macro niveau tot industrie specifiek.

Je maakt deel uit van een team met jonge professionals en je werkt op verschillende opdrachten en industrieën, zowel nationaal als internationaal. Je groei en ontwikkeling wordt ondersteund door middel van een opleiding, trainingen, een counselor en natuurlijk door de collega’s uit de projectteams waarin je werkt. Na het eerste jaar zal je starten met een postdoctorale universitaire Register Operational Auditor (RO) of Register EDP (RE) opleiding om je verder te ontwikkelen op gebied van interne beheersing en Operational audits.

Jouw profiel als Risk Consultant

Als jij wordt uitgedaagd door de bovenstaande functieomschrijving en voldoet aan onderstaand profiel, maken we graag kennis met jou!

  • Je hebt 0 tot 2 jaar werkervaring;
  • Een afgeronde universitaire studie in bijv. Business Studies, Bedrijfswetenschappen, (Bedrijfs-) Economie, Technische Bedrijfskunde & Business Administration, Accountancy & Control;
  • Sterke affiniteit met organisatieprocessen, inrichting en risicomanagement;
  • Een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift;
  • Een gedreven en flexibele teamspeler;
  • Goede communicatieve eigenschappen en professionele uitstraling;
  • Ambitieus, zelfstandig, doortastend en goed in het presteren onder tijdsdruk;
  • Analytisch en resultaat gericht, met oog voor kwaliteit.

Je werkveld binnen Deloitte Risk Advisory

Binnen Risk Advisory zijn ongeveer 600 professionals met uiteenlopende achtergronden actief. We onderscheiden hierin 4 competenties; Reputation, Control, Technology Enabled Solutions (TES) en Cyber Risk. Binnen deze 4 competenties werken o.a. Data Analisten, IT Auditors, Internal Auditors, Risk Consultants en Security specialisten. Ieder is gespecialiseerd in zijn eigen vakgebied en hierdoor kan men elkaar uitstekend aanvullen. Teams zijn dan ook regelmatig samengesteld op basis van de verschillende competenties. Onze dienstverlening wordt hoofdzakelijk ondersteund vanuit het kantoor in Amsterdam en in veel gevallen zul je ook werkzaam zijn op locatie bij clienten in binnen- en buitenland.

APPLY 

Back to top
Risk Vacancies
Cancel