Startende/Junior Financials

Company
Fagro
Type
Vacancy
Location
Nederland
Sector
Controlling, Corporate Finance
Language
English

Description

De functie

Als junior financial professional kom je in vaste dienst bij Fagro. Je voert onder vakkundige begeleiding zeer diverse projecten uit op het gebied van Finance & Control bij onze opdrachtgevers. Denk hierbij aan het verbeteren of in control krijgen van financiële processen: opdrachten op het gebied van business control, governance of accounting & reporting. Pro-activiteit en afstemming met de klant staan hierbij centraal. Kortom: je helpt de klant bij het maximale uit de bedrijfsvoering te halen door het realiseren van een goed lopende administratie.

Functie eisen

Voor deze functie zijn we opzoek enthousiaste startende en junior professionals met een relevante (economische) opleiding op HBO/WO niveau (harde eis). Kwaliteit staat bij Fagro hoog in het vaandel. Daarom telt niet alleen de vakinhoudelijke deskundigheid. Je toont graag initiatief en beschikt over goede communicatieve vaardigheden. Bovendien vind je het een uitdaging om je aan te passen aan de organisatiecultuur van de klant en heb je een hands-on mentaliteit. Je denkt graag mee met de klant om samen een optimaal resultaat te bereiken.

Wat wij bieden

Fagro is een open, dynamische en succesvolle organisatie. Kwaliteit en ontwikkeling staat bij ons centraal. We bieden dan ook de mogelijkheid om je competenties en talenten maximaal te ontwikkelen met trainingen, opleidingen via de Fagro Academy (samenwerkingsverbanden met de Universiteit Maastricht Business School, Tias Nimbas, Avans en Fontys ), coaching en natuurlijk afwisselende projecten afgestemd op jouw ambitie en ontwikkeling. Naast de inhoudelijk zeer leuke en uitdagende baan is ons arbeidsvoorwaardenpakket zeer concurrerend met een auto van de zaak. Een Masterclass behoort tot de mogelijkheden.

Meer informatie?

Heb je interesse om jouw carrière te starten bij een succesvolle en professionele organisatie? Stuur dan je sollicitatiebrief en curriculum vitae naar ons toe. Vul via onderstaande link het online sollicitatieformulier in. Voor vragen kun je je richten tot Lisanne Verbeek via het telefoonnummer 0650739596

Back to top
Risk Vacancies
Cancel