Junior Financial Professional

Company
Fidet
Type
Vacancy
Location
Utrecht
Sector
Corporate Finance, Financial Management
Required language
Dutch

Description

“Ben jij een starter en wil jij je financiële skills (verder) ontwikkelen, dan ben je bij Fidet aan het juist adres met ons TopTalent programma”.

Wie zijn wij?

Fidet is een middelgroot interim en advieskantoor, gespecialiseerd in het begeleiden en uitvoeren van projecten op het gebied van Finance Operations & Reporting, Governance Risk & Compliance en Prestatie Management. Concreet betekent dit dat we onze opdrachtgevers ondersteunen bij het realiseren van hun doelstellingen in complexe financiële vraagstukken. Onze klanten bevinden zich met name in de financiële sector.

Fidet kenmerkt zich door een open en no-nonsense bedrijfscultuur, waar persoonlijke ontwikkeling en plezier in het werk hand in hand gaan. Betrokkenheid, ambitie, integriteit en deskundigheid zijn woorden die de ‘Fidetter’ kenmerken.

Bij Fidet draait het om mensen. Wij hebben gezamenlijke doelen en halen het beste in elkaar naar boven. Dit doen wij door elkaar te inspireren, uit te dagen, feedback te geven en elkaar aan te spreken. Wij hebben een open, veilige en transparante cultuur, doordat wij met respect en in vertrouwen met elkaar omgaan. We werken met plezier en delen successen met elkaar.

Wat ga je doen?

Wanneer je bij Fidet als Junior Financial aan de slag gaat, begin je met het tweejarig TopTalent programma. Het TopTalent programma is bedoeld voor financials met nul tot twee jaar werkervaring. In dit programma ligt de nadruk op brede trainingen: BIV/AO, boekhouden, projectmanagement basic en nog veel meer.

De eerste maand staat volledig in het teken van het kennis nemen van de techniek achter de financiële functie en projecten. Samen met je begeleidend manager doorloop je dit intensieve programma waarna je klaar bent voor je eerste opdracht!

Daar houdt het ontwikkelen natuurlijk niet op, maar start het verder werken aan de competenties om door te kunnen groeien naar Finance Professional. De eerste maand maakt onderdeel uit van het geïntegreerd 2-jaars programma, waarin zowel zelfwerkzaamheid thuis als deelname aan de vaste programma’s op de opleidingsavonden gevraagd wordt. 

Back to top
Risk Vacancies
Cancel