Senior Finance Professional

Company
Fidet
Type
Vacancy
Location
Utrecht
Sector
Corporate Finance, Financial Management
Required language
Dutch, English

Description

“Ben jij een echte Finance Professional en ben je in voor een nieuwe uitdaging? Dan zijn wij op zoek naar jou”!

Wie zijn wij?

Fidet is een middelgroot interim en advieskantoor, gespecialiseerd in het begeleiden en uitvoeren van projecten op het gebied van Finance Operations & Reporting, Governance Risk & Compliance en Prestatie Management. Concreet betekent dit dat we onze opdrachtgevers ondersteunen bij het realiseren van hun doelstellingen in complexe financiële vraagstukken. Onze klanten bevinden zich met name in de financiële sector.

Fidet kenmerkt zich door een open en no-nonsense bedrijfscultuur, waar persoonlijke ontwikkeling en plezier in het werk hand in hand gaan. Betrokkenheid, ambitie, integriteit en deskundigheid zijn woorden die de ‘Fidetter’ kenmerken.

Bij Fidet draait het om mensen. Wij hebben gezamenlijke doelen en halen het beste in elkaar naar boven. Dit doen wij door elkaar te inspireren, uit te dagen, feedback te geven en elkaar aan te spreken. Wij hebben een open, veilige en transparante cultuur, doordat wij met respect en in vertrouwen met elkaar omgaan. We werken met plezier en delen successen met elkaar.

Wat ga je doen?

Met de benodigde kennis en praktijkervaring kun je in aanmerking komen voor de functie van Senior Finance Professional. Behalve het uitvoeren van uitdagende projecten bij onze klanten op het gebied van bijvoorbeeld Projectmanagement, Business Controller of Finance Specialist kun je je ook ontwikkelen richting een rol binnen de interne organisatie van Fidet.

Wie ben jij?

Heb jij oog voor detail en ben je je communicatief sterk? Ben je in staat grote hoeveelheden informatie te verwerken en analyseren? Ben je resultaat gericht en flexibel? Ben je stressbestendig en ben je bereid om je (zo nu en dan voor meer dan) 100% in te zetten? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Verder ben (of heb) je:

  • Minimaal HBO werk- en denkniveau binnen het Financiële Domein aangevuld met een relevante postacademische opleiding dan wel studerend hiervoor.
  • Minimaal 5 jaar relevante werkervaring;
  • Ervaring met het leiden van projecten dan wel consulting ervaring

Wat bieden wij jou?

Bij Fidet is geen dag hetzelfde. We werken in een klein en hecht team, dat elkaar motiveert, inspireert en ondersteunt. We hechten aan persoonlijke doorgroei, waarbij veel ruimte is voor ontwikkeling en ondernemerschap. Wij bieden:

  • een passend salaris op basis van achtergrond en ervaring;
  • 28 verlofdagen per jaar;
  • maandelijkse netto onkostenvergoeding;
  • een leaseauto;
  • jaarlijks variabel budget t.b.v. opleidingen en trainingen.

Solliciteren?

Ben jij een perfecte kandidaat voor deze vacature en voldoe je aan de functie-eisen? Wacht dan niet langer met solliciteren en stuur je CV (en motivatie) naar werving@fidet.nl

Mocht de functie niet helemaal aansluiten op jouw profiel, kijk dan naar het functieprofiel van Junior Finance Professional (< 2 jaar ervaring) of Finance Professional (> 2 jaar ervaring).

Back to top
Risk Vacancies
Cancel