Deals Traineeship EMEA

Company
PwC
Type
Traineeship
Location
Amsterdam
Sector
Corporate Finance, Financial Management
Language
English

Description

Als (bijna) afgestudeerd talent sta je te trappelen om je kennis in de praktijk toe te passen. Je hebt bewezen dat je slim, gedreven en ambitieus bent en nu wil je aan de slag. In een werkomgeving waarin je veel en snel leert en jezelf voortdurend ontwikkelt. Eén ding weet je zeker: je wilt adviseur worden. Met een economische, bedrijfskundige, sociale of technische master op zak gaat een wereld vol uitdaging voor je open bij Edge, ons Deals Traineeship voor Europa, het Midden Oosten en Afrika (EMEA).

Solliciteer voor Edge…

  • als jij een ambitieuze high potential bent, die klaar is om te starten in de professionele consultancy wereld.

  • als jij in het laatste jaar zit van je universitaire master in de richting van business, finance of een exacte studie.

  • als je ambitieus, proactief, analytisch, cijfermatig sterk, resultaatgericht en flexibel bent.

  • als je graag in teamverband werkt, oog hebt voor detail en prima presteert onder tijdsdruk.

  • als je interesse hebt in strategische vraagstukken, finance, fusies en overnames.

  • als je vloeiend Engels spreekt en schrijft.

Het programma

Het programma heet Edge, omdat het cutting-edge is. Wij bieden jou de middelen om voorop te lopen en een internationale deals-expert te worden met een brede skillset en een goed netwerk. Het programma daagt je uit en legt veel druk op je, maar het resultaat zorgt ervoor dat je aan het eind klaar bent voor de volgende stap in je carrière.

Edge is ontworpen om jou aan het begin van je carrière te helpen jouw ontwikkeling te versnellen tijdens de eerste dagen bij de Dealspraktijk. Het programma duurt drie jaar en begint officieel met een International Deals Foundation event in Madrid in september. Daar ontmoet je 150 andere starters en PwC Deals-leiders vanuit de hele EMEA. Zo ontdek je meteen wat je gaat doen in de Deals business. Vervolgens begin je in de Dealspraktijk van je lokale PwC-kantoor, waar je binnen twee jaar switcht tussen vier groepen. Zo kom je in aanraking met alle facetten en type klanten.

Praktische informatie

Bij PwC zien we jou graag opgroeien tot een internationale deals-expert. Edge biedt jou een helicopterview op de deals business, relevante trainingen, mentoren en een ‘buddy’ netwerk. In het derde jaar kun je in aanmerking komen voor een internationaal uitwisselingsprogramma om zes maanden in een ander Europees land te werken. Uiteraard vinden wij het belangrijk dat je naast je praktijkervaring technische kennis opdoet en bieden wij je de mogelijkheden om diploma's zoals CFA te behalen.

Edge biedt:

  • Twee jaar switchen tussen competentiegroepen; in het derde jaar kies je voor je uiteindelijke competentie groep.

  • Werken bij vier van de zes deals competentie groepen en de mogelijkheid (voor de beste trainees) om in het derde jaar een internationale uitwisseling te doen.

  • Een competitief salaris en excellente secundaire arbeidsvoorwaarden, bijv. lease auto, pensioen en 32 vakantiedagen per jaar.

  • Een variabel bonussysteem op basis van PwC's bedrijfsresultaat en jouw persoonlijke resultaten.

SOLLICITEER

Back to top
Risk Vacancies
Cancel