Junior Telecom Purchaser

Company
Belsimpel
Type
Vacancy
Location
Groningen
Sector
FinTech
Required language
Dutch

Description

Junior Telecom Purchaser

Jaarlijks meer dan een miljoen producten. Tientallen leveranciers. En jij.

Fulltime | Hoofdkantoor Groningen

Volop verantwoordelijkheid!

Zoek je een functie waarbij je vanaf dag één uitdaging hebt? Zie je het wel zitten om verantwoordelijk te zijn voor de inkoop van alle mobiele telefoons, accessoires en tablets die Belsimpel in zijn assortiment heeft? Ga dan de uitdaging aan bij Team Inkoop! Je zult je geen dag vervelen. Beloofd!

Wat doe je als Junior Telecom Purchaser?

Jij bent verantwoordelijk voor de inkoop van producten en diensten, waaronder natuurlijk accessoires (in 2018 > 350.000) en op termijn ook smartphones (in 2018 > 850.000). Jij bent het éérste contact voor Belsimpel naar de volledige Europese markt, maar staat ook dagelijks in contact met andere teams binnen Belsimpel, zoals finance, verschillende marketingteams en onze logistieke afdeling. Constant voorzie je ze van de meest actuele informatie over nieuwe modellen, prijs wijzigingen en voorraad. Ontzettend belangrijk, aangezien zij afhankelijk zijn van jouw input. Jouw onderhandeling skills, het aanvoelen van ontwikkelingen op de markt en het vertalen hiervan naar de verschillende afdelingen binnen Belsimpel zijn essentieel voor het bepalen van onze strategieën.

Als beginnende purchaser zul je in het begin voornamelijk bezig zijn met de inkoop van accessoires, om zo feeling te krijgen met het werk en het voorraadbeheer. Je koopt de juiste aantallen in en hebt contact met de leveranciers waar je inkoopt. Zodra je op stoom bent is het de bedoeling dat je je stap voor stap ook met onze hardware bezig gaat houden. Bij meer ervaring komt vanzelfsprekend ook meer verantwoordelijkheid en autonomie.

Elke ochtend maak je samen met je team de want-to-buy op; wat moet er aangevuld worden in de voorraad, welke accessoires en toestellen, wat zijn de aantallen? Je wacht vervolgens tot de offers binnenstromen, maar echt wachten doe je natuurlijk niet! Ondertussen hou je je namelijk bezig met het controleren van de goederen die gisteren zijn binnengekomen. Alle afwijkende leveringen ten opzichte van de order neem jij onder handen. Is er een verkeerde kleur geleverd, dan kijk je of we dit alsnog kunnen gebruiken en zorg je dat er een passende vergoeding komt vanuit de leverancier. Terwijl de aanbiedingen binnenstromen maak jij een afweging tussen de offers en maak je de allerbeste deals. Door de snelheid en analytische afwegingen die je in dit tempo moet maken is dit net beurshandel. Aan het einde van de dag controleer je of alle verwachte leveringen zijn binnengekomen. Je past waar nodig de levertijden op onze website aan door een nieuwe leverindicatie bij de leverancier op te vragen.

Zo kan je dag eruit zien

Wanneer je om 9 uur je jas ophangt, heeft Arjen al koffie voor je gezet zodat je lekker scherp je dag begint. En dat is nodig ook, want in de dagstart is het belangrijkste onderwerp natuurlijk de launch van de nieuwe iPhone die volgende week plaatsvindt. Scherp inkopen van deze toestellen is extra uitdagend en ook extra belangrijk. Samen met Tom ga jij daarom vandaag de aanbiedingen van de verschillende leveranciers uitzoeken. Maar eerst schuif je aan bij Tim van Team Category Management Producten. Hij heeft de afgelopen week allerlei nieuwe accessoires getest en samen gaan jullie besluiten welke accessoires toegevoegd mogen worden aan ons assortiment.

Je middagpauze besteed je met een vers broodje van de Groningse Vismarkt in de kantine, waar je vervolgens ook nog even Gijs alle hoeken van de tafeltennistafel laat zien. Hierna is het tijd om contact op te nemen met verschillende leveranciers. Jij weet tijdens deze telefoongesprekken je hoofd koel te houden en kunt scherp en analytisch nadenken, terwijl je in je communicatie sterk en toch vriendelijk blijft. Hiermee haal je als top-onderhandelaar de beste deals binnen. Aan het einde van de dag worden bitterballen rondgebracht met een uitnodiging voor de vrijmibo. En, kom je nog even borrelen? 

Wat bieden wij?

 • Volop doorgroeimogelijkheden
 • Vanaf dag 1 maak jij het verschil.
 • Werken in hartje Groningen
 • Op je fiets naar kantoor.
 • Vergroot je (super)krachten
 • Werk met >450 fanatieke collega's.
 • Unieke werksfeer
 • Elke week borrels en activiteiten.

Wie ben jij?

 • Je hebt afgeronde wo-opleiding.
 • Je bent bereid om 40 uur per week te werken.
 • Communicatie is een van jouw sterkste punten en je staat bekend om je open houding naar externe contacten en collega's.
 • Je mindset is commercieel, maar ook analytisch ben je ijzersterk.
 • Relaties opbouwen en onderhouden is jouw tweede natuur en je bent een held met Excel.
 • Onderhandelen kun jij gewoon als de beste.

Solliciteer nu

Back to top
Risk Vacancies
Cancel