Stagiair(e) Accountancy Samenstelpraktijk

Company
Accon avm
Type
Internship
Location
Nederland
Sector
Accountancy
Required language
Dutch

Description

Stagiair(e) Accountancy Samenstelpraktijk

Vestiging: Dokkum
Vakgebied: Accountancy Samenstelpraktijk
Functieniveau: Student

Jouw functie: 

Hoe kun jij jouw theorie bij ons in de praktijk brengen?

Wil jij na de boeken ook eens de praktijk bekijken? Aftasten hoe je kennis wordt toegepast? Een professionele werksfeer opsnuiven? Je eerste projecten zelfstandig oppakken? Als je in de laatste fase van je studie zit en je draai op de "werkvloer" wilt vinden ben je welkom. Je krijgt een stageplek bij een van onze ca. 45 vestigingen en een vaste begeleider voor al je vragen. Want die zal je zeker hebben, nieuwsgierig als je bent.

Je werkzaamheden bestaan uit:

 • Het verzorgen (deel)administraties.
 • Opstellen van jaarrekeningen, tussentijdse rapportages en het verzorgen van fiscale aangiften.

Jouw profiel: 

 • Je bent communicatief sterk en commercieel ingesteld.
 • Je werkt zelfstandig maar verliest ook je collegialiteit niet uit het oog.
 • Je volgt momenteel de opleiding HBO opleiding Accountancy (AC) of Bedrijfseconomie (BE), bent nieuwsgierig naar de praktijk en leert graag van je collega's.
 • Daarnaast ben je ambitieus, enthousiast en heb je een gezonde dosis doorzettingsvermogen.

Wil je zoveel mogelijk opsteken tijdens de praktijkstage en dicht bij ondernemers werken? En zelf ondervinden welke capaciteiten en talenten je kunt inzetten? Dat kan tijdens een intensieve praktijkstage bij accon6.pngavm. Ambitieuze doorzetters kunnen een uitnodiging verwachten voor een gesprek met een recruiter. Hopelijk tot gauw.

Ons aanbod: 

 •     Een goede begeleiding, waarbij je een persoonlijke mentor krijgt aangewezen;
 •     Een marktconform salaris en uitstekende arbeidsvoorwaarden;
 •     Gedreven collega’s in een prettige informele werkomgeving;
 •     Goede doorgroei- en ontwikkelingsmogelijkheden;
 •     Een eigen opleidingsinstituut, onze accon6.pngavm academy.

accon6.pngavm is ambitieus en vindt groei van haar klanten maar zeker ook haar medewerkers erg belangrijk. Wij beschikken over ons eigen opleidingsinstituut, accon6.pngavm academy. accon6.pngavmacademy is door meerdere beroepsorganisaties geaccrediteerd wat betekent dat de academy een erkende PE-instelling is en medewerkers incompany aan hun PE-plicht kunnen voldoen. accon6.pngavmacademy is door de Nederlandse Beroepsorganisatie van Accountants (NBA) geaccrediteerd en CEDEO toetst hiervoor driejaarlijks de kwaliteit van het instituut. Zij is ook erkend door de organisatie Register Belastingadviseurs (RB) en de Nederlandse Orde van Belastingadviseurs (NOB). Daarnaast is er de mogelijkheid om een van de beroepsopleidingen te volgen en voert accon6.pngavm  ook haar eigen stagebureau, welke is erkend door de NBA. 

De lijnen binnen onze kantoren zijn kort en voor onze disciplines hebben we kennis georganiseerd in landelijke kenniscentra. Zo blijf je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in je vakgebied en is je kennis altijd up to date.

Graag maken we kennis met je en ontvangen je cv en motivatie. Binnen 7 werkdagen weet jij of je uitgenodigd wordt voor een gesprek met een recruiter. Na dit gesprek vindt een tweede gesprek plaats met je begeleider of leidinggevende op het kantoor waar je komt te werken. Wanneer dit positief verloopt, ontvang je van ons een stageovereenkomst.

Heb je vragen? Neem dan contact op met de recruiter voor deze functie.

Wij vullen deze stageplaats via onze eigen werving in. Acquisitie naar aanleiding van deze stage is daarom niet gewenst.

Back to top
Risk Vacancies
Cancel