Junior Finance Consultant

Company
Solid Professionals
Type
Vacancy
Location
Utrecht
Sector
Consultancy, Corporate Finance
Required language
Dutch

Description

Junior Finance Consultant

Zie jij jezelf als een Finance Consultant en ben jij op zoek naar een startersfunctie binnen een groeiende en succesvolle organisatie? Dan ben jij wellicht geschikt als de Junior Finance Consultant om onze organisatie te komen versterken!

Als Junior Finance Consultant bij Solid Professionals | Advisory werk je samen met ervaren Risk en Finance Consultants met een bewezen track record. Je voert projecten uit bij grote bedrijven waar veel van je wordt verwacht. Je kunt hierbij denken aan het analyseren van complexe financiële gegevens, optimaliseren van rapportages maar ook het uitbrengen van advies.

Thema’s waar je mee zoal mee bezig zult zijn:

 • Optimalisatie (inrichting shared services implementatie nieuwe Tooling)

 • Regelgeving (IFRS9, IFRS17, AnaCredit)

 • (Big)Data analyse

Daarnaast draag je als Junior Finance Consultant al bij aan het kenniscentrum van Solid Professionals | Advisory.

De combinatie van sterke inhoudelijke specialisten en jonge gedreven collega’s maakt Solid Professionals tot de perfecte omgeving om jouw persoonlijke groei te realiseren. Lijkt het je daarnaast een leuke uitdaging om bij verschillende prominente organisaties mee te draaien en je analytische vaardigheden te testen? Lees dan verder of je in aanmerking komt en hoe je kunt solliciteren.

Het profiel

Voor de positie Junior Finance Consultant zijn we op zoek naar échte toppers. Wij verwachten dan ook dat jij alles uit jezelf haalt om succesvol te worden. Ambitie, intelligentie en drive zijn belangrijke steekwoorden. Ben jij daarnaast proactief, communicatief vaardig en wil jij je optimaal ontwikkelen? Dan nodigen we je van harte uit om te solliciteren!

Verder voldoe je aan onderstaande punten:

 • Je hebt onlangs een Financiële WO opleiding afgerond, bijvoorbeeld Finance, Econometrie of Accountancy

 • Je hebt affiniteit met de financiële sector

 • Je bent gedreven, proactief, hands-on en stressbestendig

 • Je hebt een goed cijfermatig inzicht en bent analytisch sterk

 • Je bent communicatief sterk met een positieve en overtuigende instelling

Natuurlijk is het een voordeel als je door middel van studie, bijbanen, stages o.i.d. relevante (financiële) ervaring hebt opgedaan.

Herken jij jezelf in dit profiel? Reageer dan snel!

De organisatie

Solid Professionals biedt haar klanten gespecialiseerde kennis en capaciteit via een unieke combinatie van hoogwaardige, specialistische recruitment, advies en interim dienstverlening in specifieke markten en vakgebieden, zoals Finance, Risk en Financial Services. Solid Professionals bestaat uit 3 onderdelen:

 • Solid Professionals Advisory

 • Solid Professionals Interim

 • Solid Young Professionals

Solid Professionals is een Best Workplace! Waarom zijn wij uitgeroepen tot een great place to work?

Bij Solid Professionals is de gedachtegang dat je met plezier naar je werk moet gaan. Daarom bieden wij onze eigen medewerkers naast sociale activiteiten als de Vrijmibo, een weekend weg, borrels en etentjes, ook een uitgebreid pakket aan opleidingen en trainingen zoals MBTI en Persoonlijk Leiderschap. We investeren graag in vitaliteit en gezondheid door de bootcamps, gezonde lunch en persoonlijke sportschema’s van onze eigen vitaliteitscoach. Op die manier kan iedereen op persoonlijk niveau groeien en het beste uit zichzelf halen!

We vieren successen graag samen met een glas champagne in onze eigen bar. Hard werken mag dan ook beloond worden met gezellige BBQ’s en uitjes. Tussen de afspraken en vergaderingen door, kun je even uitblazen tijdens een potje tafelvoetbal in ons nieuwe pand.

Solid Professionals is onderdeel van The Hup, een thuis- en uitvalsbasis voor professionals van allerlei vakgebieden. Allemaal vanuit de overtuiging: Van werk moet je blij worden. Kortom: The Hup, met de P van people, want wij werken voor en met mensen! Bekijk voor meer informatie www.thehup.nl.

Arbeidsvoorwaarden

Bij Solid Professionals wordt hard gewerkt. We geloven in discipline en het dragen van verantwoordelijkheid, tegelijk met het bieden van vrijheid en ruimte voor initiatief. Daarnaast mag je van ons verwachten dat we zorgen voor inspirerende collega’s, uitdagende werkzaamheden, persoonlijke ontwikkeling én veel lol.

Verder behoren tot de voorwaarden:

 • Goed salaris en variabele beloning

 • Laptop en telefoon

 • Mobiliteitsbudget (OV / lease auto)

 • Veel aandacht voor training en opleiding

 • Coaching van ervaren consultants om jou nog beter in je werk te maken

 • Regelmatig borrels, evenementen en natuurlijk ons Hup Weekend

Heb je een vraag over de vacature of ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Mail, WhatsApp of bel me op 06 11 20 18 72!

Tim Marsman

Spreken wij elkaar snel?

Back to top
Risk Vacancies
Cancel