Internship Global Property Research

Company
Van Lanschot Kempen
Type
Internship
Location
Amsterdam
Sector
Banking, Corporate Finance
Required language
English

Description

Job description

 - ONLY OPEN TO DUTCH SPEAKING CANDIDATES -

Een stage bij GPR is in eerste instantie bedoeld om kennis te maken met de financiële wereld in het algemeen. Daarbij zal de focus liggen op beursgenoteerde aandelen in de sectoren vastgoed en infrastructuur, en voornamelijk de benchmarking van deze beleggingen. Je werkt als stagiair direct mee in een team en houdt je bezig met het onderhouden en ook het creëren van GPR's benchmarks. Daarnaast onderhoud je contacten met relevante ondernemingen evenals met (internationale) institutionele beleggers. Door de vele ontwikkelingen bij GPR zijn er veel verschillende projecten waar een actieve deelname wordt verwacht.

Who are we looking for?

We zijn op zoek naar een student die in de eindfase van zijn/haar academische studie zit, bij voorkeur een economische/financiële studie. Wij zoeken een ondernemende, gedreven kandidaat die klantgericht is. Andere belangrijke competenties zijn analytisch vermogen, zelfstandigheid en handigheid in het werken met Excel. Denk je dat je bij ons past en wil je de uitdaging aangaan?

Check dan je profiel:

  • WO Masterfase;
  • Uitstekende studieresultaten;
  • Kennis en handigheid in Excel;
  • Aantoonbare affiniteit met financiële wereld.

Company information

Het verhaal van Van Lanschot Kempen is een boeiend verhaal over het oudste onafhankelijke financiële instituut van Nederland. We werken opgeteld al bijna vier eeuwen met grote toewijding en financieel vakmanschap aan de vooruitgang van onze klanten. Onze kracht zit in de bijzondere en sterke relatie die onze gevestigde namen Van Lanschot en Kempen hebben met particuliere en institutionele klanten. Private Banking, Asset Management en Merchant Banking zijn de gebieden waarin we excelleren en waarin wij ons onderscheiden met persoonlijke aandacht, kennis en ervaring. Duurzaam ondernemen speelt hierbij een belangrijke rol. Wij zijn een integere wealth manager met respect voor de wereld om ons heen en met oog voor volgende generaties. We streven ernaar waarde te creëren voor onze belanghebbenden; niet alleen in financiële maar ook in sociale, ecologische en maatschappelijke zin.

We zijn de challenger van de markt en spelen snel, slim en proactief in op de ontwikkelingen in de markt om onze concurrenten net een stapje voor te zijn. We bouwen aan lange termijn relaties gebaseerd op wederzijds vertrouwen waarin we voor en met onze klanten het beste resultaat behalen. Onze visie staat daarom in het teken van klantverwachtingen waarmaken, maar liever nog overtreffen. Daarbij streven we ernaar om synoniem te staan voor topkwaliteit, uitstekende adviezen en maatwerkoplossingen. Mensen die ondernemen en altijd passie tonen voor hun werk krijgen bij ons alle kansen. Bij ons gebeurt het.

Global Property research
Global Property Research (GPR) is een dochteronderneming van Van Lanschot Kempen te Amsterdam. GPR maakt en onderhoudt vastgoedaandelen indices die gebruikt worden als benchmark of als onderliggende waarde voor financiële producten. De wereldwijde klantenbasis, die voornamelijk bestaat uit institutionele beleggers en vermogensbeheerders, maakt GPR tot een bedrijf met een internationale focus. In haar niche behoort GPR tot de top 4 grootste aanbieders ter wereld, om deze positie te handhaven is GPR voortdurend op zoek naar nieuwe kansen. Zo is er een samenwerking met Solactive AG waardoor de indices nu ook real-time aangeboden worden, als ook een samenwerking met de Asia Pacific Real Estate Association (APREA). Dit zorgt voor een grote groep nieuwe potentiële klanten en daarmee ook voor een groot aantal uitdagingen.

What do we offer?

Wij bieden een uitstekende en betrokken begeleiding tijdens jouw stageperiode. Door persoonlijke begeleiding zorgen wij dat jij tijdens jouw stageperiode goede kansen krijgt. Als je deze weet te pakken dan kan Global Property Research een mooie opstap zijn naar een eerste baan! Wij investeren in onze professionals en staan voor onze mensen. Dit begint bij onze stagiaires die wij hoog in het vaandel hebben.

Interested?

Solliciteer dan nu! Mocht je nog meer informatie of vragen hebben dan kan je contact opnemen met onze recruiters viatalent@vanlanschotkempen.com of 020-354 4600.

Apply 

Back to top
Risk Vacancies
Cancel