Stagiair(e) Client Services

Company
Van Lanschot Kempen
Type
Internship
Location
's-Hertogenbosch
Sector
Asset Management , Banking
Required language
English

Description

Over de organisatie

Het verhaal van Van Lanschot Kempen is een boeiend verhaal over het oudste onafhankelijke financiële instituut van Nederland. We werken opgeteld al bijna vier eeuwen met grote toewijding en financieel vakmanschap aan de vooruitgang van onze klanten. Onze kracht zit in de bijzondere en sterke relatie die onze gevestigde namen Van Lanschot en Kempen hebben met particuliere en institutionele klanten. Private Banking, Asset Management en Merchant Banking zijn de gebieden waarin we excelleren en waarin wij ons onderscheiden met persoonlijke aandacht, kennis en ervaring. Duurzaam ondernemen speelt hierbij een belangrijke rol. Wij zijn een integere wealth manager met respect voor de wereld om ons heen en met oog voor volgende generaties. We streven ernaar waarde te creëren voor onze belanghebbenden; niet alleen in financiële maar ook in sociale, ecologische en maatschappelijke zin.

We zijn de challenger van de markt en spelen snel, slim en proactief in op de ontwikkelingen in de markt om onze concurrenten net een stapje voor te zijn. We bouwen aan lange termijn relaties gebaseerd op wederzijds vertrouwen waarin we voor en met onze klanten het beste resultaat behalen. Onze visie staat daarom in het teken van klantverwachtingen waarmaken, maar liever nog overtreffen. Daarbij streven we ernaar om synoniem te staan voor topkwaliteit, uitstekende adviezen en maatwerkoplossingen. Mensen die ondernemen en altijd passie tonen voor hun werk krijgen bij ons alle kansen. Bij ons gebeurt het.

De functie

Voor de afdeling Client Services zijn wij per februari 2019 op zoek naar een stagiair(e). 

Client Services is HET klantcontact center van onze bank en handelt alle dagelijkse bankvragen van onze klanten af en daarnaast is het eerste aanspreekpunt voor een grote groep van de klanten voor alle bankzaken. Wij zetten alle moderne communicatiekanalen in van telefonie tot chat. Voorop staat dat wij in alle contacten met onze klanten willen verrassen en persoonlijk zijn. Wij kunnen met recht zeggen dat wij hierin al slagen, onze ambitie is de volgende stap te maken.

Op de afdeling werken circa 50 medewerkers, bestaande uit Klantadviseurs, teamleiders en coaches. Je stagebegeleider is de manager Client Services.

Als stagiair(e) krijg je veel vrijheid, maar wordt ook veel van je verwacht. Tijdens de stage krijg je de gelegenheid kennis te maken met alle facetten van het customer service vakgebied. Naast een jouw invulling van een specifieke projectopdracht werk je mee op de afdeling. Meewerk activiteiten zijn zelfstandige activiteiten die je uitvoert voor de manager, teamleider, coach of planner. Je bent (operationeel) actief vanaf de eerste dag. Uiteraard word je professioneel begeleid. Gezamenlijk bekijken we welke verdere invulling we geven aan jouw stage.

Mogelijke stage opdrachten? Denk hierbij aan het initiëren van verbeteringen als de volgende stap in gastvrijheid naar onze klanten, hoe verhogen wij de “first time fix”, hoe bereiden wij ons en onze klanten voor de toenemende digitalisering of hoe kunnen wij zelf effectief leren. Kortom voldoende mogelijkheden en uitdagingen voor elke student in elke studierichting!

Functie-eisen

Werken bij Van Lanschot Kempen betekent op de eerste plaats dat je je herkent in onze kernwaarden: ondernemersgeest, vakmanschap, toewijding en specialisatie.

• Je zoekt een leuke en leerzame stageplaats voor minimaal 20 weken;
• Je bent Hbo-student;
• Afwachten is niets voor jou: je ontplooit initiatieven, pakt op proactieve wijze zaken;
• Je kan je standpunten duidelijk vertellen of schrijven;
• Je kunt omgaan met details en hebt oog voor kwaliteit;
• Je kunt je werkzaamheden goed plannen en organiseren

Wij bieden

Van Lanschot Kempen is gericht op mensen. Zodra je bij ons komt werken, dagen we je uit om echt het verschil te maken. Door persoonlijke begeleiding zorgen wij dat jij tijdens jouw stageperiode goede kansen krijgt. Weet jij deze kansen te pakken, dan zijn er volop mogelijkheden! Daar staat natuurlijk een passende stagevergoeding en ruime aandacht voor persoonlijke en vakinhoudelijke ontwikkeling tegenover. Wij investeren in onze professionals en staan voor onze mensen. Dit begint bij onze stagiairs die wij hoog in het vaandel hebben staan.

Interesse?

Neem dan contact met ons op. Voor nadere informatie kan je bellen naar Melvin Bernard via 06-12959777 of mailen naar: talent@vanlanschotkempen.com

Solliciteren

Back to top
Risk Vacancies
Cancel