Financeel Management Traineeship

Company
Achmea
Type
Traineeship
Location
Apeldoorn
Sector
Financial Management
Language
English
Website
https://achmea.nl

Description

Over deze vacature

Innoveren met maatschappelijke impact bij de grootste financiële dienstverlener van Nederland. Achmea barst van de financiële gegevens waar jij mee mag werken. Verbanden leggen tussen cijfers op hoog niveau en met ongekende impact. Dát is waar voor financiële talenten bij Achmea de uitdaging ligt. Met het Financieel Management Traineeship leer je in korte tijd het hele financiële proces van Achmea  kennen. Met een sterke focus op business en financial control richt jij je pijlen op de rolling forecast, begrotingen, jaarafsluitingen en adviseer je over zeer interessante financiële vraagstukken, zoals het  bepalen van onze premies en het opstellen van een allocatiemodel, waarbij je alle belangen meeweegt. In 2 jaar tijd ontwikkel jij jezelf om dé financiële leider van de toekomst te worden. Dat ziet er als volgt uit:  

 • werk aan 4 verschillende opdrachten binnen meerdere onderdelen van Achmea. Het eerste half jaar is een deepdive in al onze financiële processen, waarin je kennismaakt met de hele financiële kolom;
 • ontwikkel je competenties via een persoonlijk leiderschapsprogramma dat je samen met andere trainees volgt;
 • een mentor (senior collega of directeur), coördinator, (oud-)trainee en je manager begeleiden je gedurende het traineeship, zodat er altijd iemand is bij wie jij terecht kan.

Solliciteren doe je via de Achmea TalentPitch. Deze bestaat uit een persoonlijkheids- en intelligentietest en een aantal verdiepende vragen. Je hebt t/m 26 november 2018 de tijd om de Talentpitch af te ronden. De Selectiegesprekken vinden plaats in november en december. Als we beiden een match ervaren, nodigen we je graag uit voor onze Selectiedag op 18 december. Aan het einde van deze dag hoor je of je kan starten als trainee. Jouw traineeship begint dan op 1 maart 2019. 
Wil je starten per 1 september 2019? Neem dan contact op met Noor Kok via Noor.Kok@Achmea.nl of 06 1088291

Wat jou uniek maakt als Financieel Management Trainee

Je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel en het lef om verandering teweeg te brengen. Terugkijken in financiële cijfers en daar je analyses op los laten. Of juist voorspellende waardes opleveren die meer inzicht geven in welke kant we met onze producten en diensten op gaan. Dat is waar jij het voor doet. In het Financieel Management Traineeship werk je aan opdrachten met impact. Hierin heb jij het voor het zeggen. Je durft je ambitie uit te spreken en bouwt daarnaast flink aan je netwerk dankzij goed contact met andere trainees. Handig voor tijdens het traineeship, maar ook voor later. Met jouw potentie zien we je graag terug in een leidende rol. Jij hebt in ieder geval:

 • een afgeronde wo-master in een financiële richting, bijvoorbeeld control of accountancy;
 • uitstekende communicatieve vaardigheden in het Nederlands, zowel mondeling als schriftelijk;
 • extra activiteiten naast je studie om jezelf te ontwikkelen of anderen te helpen.

Wat wij bieden

 • startsalaris van €2.600 met een periodieke verhoging na het afronden van een opdracht.
 • ontwikkelingsmogelijkheden: via een extern leiderschapsprogramma, mentor, buddy en betrokken collega’s.
 • naast 144 verlofuren per jaar, een persoonlijk keuzebudget opgebouwd uit 8% vakantietoeslag, 8,33% eindejaarsuitkering en 3,85% bovenwettelijk verlof. Je kiest zelf of je dit budget laat uitbetalen, spaart of dat je er verlofuren van koopt.
 • uitstekende pensioenregeling van 1,875% met een vaste jaarlijkse premie.
 • een aantrekkelijke reiskostenvergoeding voor auto, openbaar vervoer (onbeperkt eerste klas) én fiets.
 • korting op je zorgverzekering bij Zilveren Kruis. Je krijgt ook nog een extraatje van € 130 bruto per jaar.
 • korting op je schadeverzekering bij Centraal Beheer en Interpolis.

Back to top
Risk Vacancies
Cancel