Consultant Robotics & Operational Excellence

Company
KPMG
Type
Vacancy
Sector
Consultancy, Corporate Finance, FinTech
Required language
English

Description

De functie

Voor ons team dat opereert binnen KPMG Advisory, Finance & Business Services, zoeken wij Robotics & Operational Excellence (ROE) adviseurs op het functieniveau Consultant. Vind je het leuk om processen binnen de business te verbeteren en daarbij de nieuwste technieken op het gebied van Robotics te gebruiken? Motiveert het jou om onze klanten te adviseren? En ben je geïnteresseerd in het creëren van waarde en efficiëntie door middel van technologische oplossingen? Ga dan aan de slag als ROE-consultant!

Groeien naar een prachtpositie

Bij KPMG helpen we je waar we maar kunnen om jouw doelen te bereiken. Zo krijg je een development manager en een coach toegewezen. Die maken je wegwijs in de organisatie en ondersteunen je tijdens jouw loopbaan. Allemaal om te zorgen dat je je blijft ontwikkelen en kunt groeien tot een topadviseur.

Als ROE-consultant help jij organisaties om doorbraakverbeteringen te realiseren in productiviteit, kwaliteit, kosten en klanttevredenheid. Met behulp van Operational Excellence methodieken zoals Lean en Six Sigma ondersteun je onze klanten om een cultuur van continu verbeteren te realiseren en zo bij te dragen aan het optimaliseren van de organisatie strategie en financiële processen. Je analyseert bijvoorbeeld automatiseringsmogelijkheden van een Finance-afdeling implementeert Robotic Process Automation tools om handmatige processen te automatiseren en de organisatie te adviseren bij de implementatie. Je bent dus van analyse tot implementatie betrokken en continu bezig met innovatie en strategische vraagstukken van nationale en internationale klanten.

Als KPMG-consultant word je expert op het gebied van procesverbetering en robotisering. Je krijgt te maken met een zeer gevarieerd pallet aan werkzaamheden, waarbij je de ene keer een spar-sessie met collega’s houdt over de mogelijkheden van procesoptimalisatie voor de klant en de andere keer je praktische en projectmatige talenten aanspreekt om een transformatie vlot te trekken. Wat de opdracht ook is, je krijgt al snel de ruimte en verantwoordelijkheid om je eigen (deel)projecten te draaien.

Jouw mogelijkheden

Werken bij KPMG levert je meer op dan alleen een uitstekend pakket aan primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden. Je werkt bij ons samen in een prettige, informele omgeving, waar veel persoonlijke aandacht is voor jou en je collega’s en waar de mogelijkheid bestaat om internationale projecten op te pakken.

We vinden het belangrijk dat jij je eigen doelen kan bereiken en door kan groeien als topadviseur. Daarom krijg je een Development Manager die je daarbij helpt en wegwijs maakt in de organisatie. Daarnaast willen we dat je je thuis voelt in de organisatie en een goede start maakt. Je begint daarom in je eerste week met een on-boarding programma van een aantal dagen, waarin je samen met andere startende collega’s op een leuke manier kennis maakt met KPMG.

Het profiel

Wie ben jij?

 • Wij zijn op zoek naar een gedreven en innovatieve starter met aantoonbare interesse in procesoptimalisatie en automatisering van de toekomst. Je bent een absolute teamplayer met een kritische, leergierige en professionele houding, die goed in staat is zelfstandig te werken. Daarnaast beschik je over een analytisch vermogen en ondernemersmentaliteit en ben je assertief, flexibel en initiatiefrijk. Je beschikt over de juiste communicatieve en sociale vaardigheden en vindt het leuk om je te verdiepen in de mogelijkheden van robotisering. Tot slot staat kwalitatief goed werk bij jou hoog in het vaandel. Verder herken jij jezelf in het volgende profiel;
 • Je beschikt over een afgeronde academische studie met uitstekende resultaten
 • Je hebt een aantoonbaar sterk analytisch en probleemoplossend vermogen en werkt resultaatgericht
 • Je hebt interesse in Finance & Robotics Process Automation
 • Je bent communicatief sterk en weet je collega's en opdrachtgevers op verschillende niveaus te motiveren en te inspireren
 • Je bent een gedreven teamplayer waardoor je zowel goede relaties opbouwt met je collega’s als ook gemakkelijk omgaat met (potentiële) opdrachtgevers;

Ons aanbod

Wat kun je van ons verwachten?

Werken bij KPMG levert je meer op dan alleen een uitstekend pakket aan primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden. Je werkt bij ons samen in een prettige, informele omgeving, waar veel persoonlijke aandacht is voor jou en je collega’s.
 
Naast een uitstekend salaris kun je onder andere rekenen op:

 • Laptop en smartphone van KPMG
 • Onkostenvergoeding en variabele beloning
 • Premievrij pensioen
 • Jonge bedrijfscultuur
 • Aandacht voor persoonlijke ontwikkeling met passende trainingen, opleidingen en coaching
 • Alle KPMG’ers onder de 31 jaar zijn automatisch lid van KPMG Connect: (fun) activiteiten om je ervaringen te delen en te netwerken

Meer informatie en solliciteren

Investeer in jezelf. Kom bij KPMG.

Wil je meer mogelijkheden zien van RPA? Klik Link!

Bekijk onze sollicitatieprocedure of solliciteer meteen! Je ontvangt binnen twee weken een reactie van ons.

De eerste stap in onze sollicitatieprocedure is het doorlopen van onze KPMG Talent Pitch. We sturen je een bevestigingsmail met een link die je naar het platform leidt. In deze online experience geven we je een realistisch beeld van hoe het is om bij KPMG te werken, en zullen we met behulp van online testen en games verder onderzoeken in welke mate jouw profiel een goede match is met de rol waarop je hebt gesolliciteerd. Ook komt jouw motivatie aan de orde, je hoeft in eerste instantie dus geen motivatiebrief te uploaden, maar alleen jouw CV. Aan het einde van de experience krijg je direct een deel van je resultaten terug gekoppeld!

 Solliciteer

Back to top
Risk Vacancies
Cancel