Meeloopstage Finance & Robotic Process Automation

Company
KPMG
Type
Internship
Sector
Corporate Finance, FinTech
Required language
English

Description

De functie

Ambieer je na je studie een baan als consultant? Wij zijn op zoek naar enthousiaste ‘consultants in spe’ die ons team in de toekomst kunnen komen versterken! KPMG Financieel Management adviseert grote (inter)nationale organisaties en instellingen bij optimalisatie en uitbestedingsvraagstukken van de financiële functie. Eén van de specialisaties van KPMG Financieel Management is het geven van advies en het implementeren van Robotic Process Automation. In deze functie leer je de nieuwste ontwikkeling op het gebied van de financiële functie van dichtbij kennen.
 

Robotic Process Automation

Robotic Process Automation (RPA) betreft het automatiseren van routinematig werk. Zo worden handmatige, op regels gebaseerde processen overgenomen door software robots zonder de tussenkomst van medewerkers. Hierdoor worden processen efficiënter, sneller, accurater en betrouwbaarder en zijn deze goedkoper om uit te voeren. Als onderdeel van deze uitdagende meeloopstage leer je hoe de RPA propositie in de markt wordt gebracht en ervaar je hoe het is op RPA binnen diverse organisaties toe te passen. Er bestaat daarbij de mogelijkheid om bij te dragen aan een implementatietraject bij een van onze klanten.  

Wat wij bieden

KPMG biedt jou de mogelijkheid om deel uit te maken van het Robotics team van KPMG Financieel Management. Je krijgt toegang tot ons (inter-)nationale netwerk en een ervaren adviseur als persoonlijke begeleider. Door het meelopen op onze afdeling zal je de dynamiek van het werken in een internationale, professionele en innovatieve leeromgeving kunnen ervaren. De stage is inclusief laptop en stagevergoeding en startdatum is in overleg. Totale duur en aantal uren per week zijn bespreekbaar.

Het profiel

Je zit in het (voor)laatste jaar van je WO Bachelor of Master en hebt een bovengemiddelde en aantoonbare interesse in automatisering en de financiële functie van de toekomst. Je doet een relevante studie en hebt bij voorkeur een financiële achtergrond (bijv. business studies, entrepreneurship, business economics). Je bent analytische sterk ontwikkeld en een echte doorzetter die zelfstandig kan werken. Je beschikt over de juiste communicatieve en sociale vaardigheden en vindt het leuk om je te verdiepen in de mogelijkheden van robotisering.

Ons aanbod

Optelsom van talenten

In een eeuw zijn we uitgegroeid van één Nederlands kantoor tot een organisatie met ruim 170.000 gedreven professionals wereldwijd. Die jou inspireren het beste uit jezelf te halen. Voor ieder project brengen we hiervoor de ideale combinatie van talenten samen. En daarbij maken we geen onderscheid op grond van geslacht, leeftijd, culturele achtergrond, seksuele geaardheid of arbeidsbeperking. Iedereen is welkom, zolang je maar samen met ons je schouders eronder zet, veranderingen waarmaakt, je talenten ontplooit en succes viert. Uiteraard met alle ruimte om jezelf verder te ontwikkelen en je eigen carrière vorm te geven. Gedurende je stage zal je dan ook intensief worden begeleid vanuit KPMG en ontvang je een stagevergoeding.
 

Meer informatie en solliciteren

Meer informatie en solliciteren

De eerste stap in onze sollicitatieprocedure is het doorlopen van onze KPMG Talent Pitch. We sturen je een bevestigingsmail met een link die je naar het platform leidt. In deze online experience geven we je een realistisch beeld van hoe het is om bij KPMG te werken, en zullen we met behulp van online testen en games verder onderzoeken in welke mate jouw profiel een goede match is met de rol waarop je hebt gesolliciteerd. Ook komt jouw motivatie aan de orde, je hoeft in eerste instantie dus geen motivatiebrief te uploaden, maar alleen jouw CV. Aan het einde van de experience krijg je direct een deel van je resultaten terug gekoppeld!
 

 Solliciteer

Back to top
Risk Vacancies
Cancel