Scriptiestage Global Business Services

Company
KPMG
Type
Internship
Location
Amstelveen
Sector
Consultancy, Corporate Finance
Required language
English

Description

De functie

De functie

Wil jij je scriptie schrijven en zelf meemaken hoe het werk van een consultant binnen Global Business Services eruit ziet? Dan is deze scriptiestage misschien iets voor jou. Wij helpen nationale- en internationale klanten met het inrichten en optimaliseren van de backoffice en we zijn op zoek naar een enthousiaste scriptie stagiair die hier verder onderzoek naar wil doen! Daarnaast loop je één dag per week mee met onze opdrachten en ervaar je wat het adviesvak bij Global Business Services inhoudt.

Takken van sport 

Bij KPMG werk je voor de meest inspirerende internationale en nationale klanten. Je krijgt de kans het maximale uit jezelf te halen door samen te werken met collega’s die jouw passie delen. Bij Global Business Services ondersteunen wij organisaties om processen te veranderen en te optimaliseren om daardoor de bedrijfswaarde te vergroten. Van strategie, goverance en implementatie naar verdere optimalisatie: bij ons bedien je de hele breedte van de industrie.

Is de backoffice niet adequaat, te duur of ontbreekt de kwaliteit? Dan is het tijd om na te gaan hoe bedrijfsprocessen (bijvoorbeeld Finance, HR of IT) anders kunnen worden gestructureerd en ingericht. Is het mogelijk om diensten uit te besteden? Of is het beter om de Finance- en HR-services in een Shared Service Center of een Global Services-organisatie te plaatsen? Of is het verstandiger om een deel van de operationele processen zelfs terug te brengen?

Binnen ons team zijn we op zoek naar getalenteerde studenten die een actueel en relevant onderzoek willen uitvoeren binnen Global Business Services.

Scriptiestage

KPMG Global Business Services doet regelmatig onderzoek naar actuele inrichtings- en optimalisatie vraagstukken.
Op dit moment zouden wij graag onderzoek (laten) doen naar de volgende onderwerpen:

  • Nearshore & Offshore delivery modellen t.o.v. robotics
  • Kwaliteit van Business Process Outsourcing (BPO) suppliers gedurende de contractperiode
  • Staat jouw onderwerp er niet tussen, maar heb je zelf een gaaf idee voor een scriptieonderwerp? We komen graag met je in contact!

Voor deze onderwerpen zijn wij op zoek naar enthousiaste scriptie stagiaires met interesse in een carrière bij Global Business Services. Daarnaast bieden wij de mogelijkheid om gedurende deze periode praktijkervaring op te doen door mee te lopen met een aantal projecten zodat je ook echt kennis kan maken met de advieswereld. Als scriptie stagiair ben je volwaardig onderdeel van het Global Business Services team.

De scriptiestage bestaat uit één dag meelopen en vier dagen scriptie schrijven.

Het profiel

Een dynamische omgeving met uitdagende doelen is helemaal jouw plek. Door jouw communicatieve skills en kritische, analytische blik werken collega’s en klanten graag met je samen. Je bent betrokken, zowel op professioneel als sociaal vlak. Je hebt daarnaast een groot verantwoordelijkheidsgevoel, je wilt alleen het beste voor je klanten.

En verder:

  • Volg je een Universitaire master op het gebied van Bedrijfskunde, Economie, Supply Chain of Human Resource management;
  • Spreek je vloeiend Engels;
  • Je bent een gedreven teamplayer waardoor je zowel goede relaties opbouwt met je collega’s als ook gemakkelijk omgaat met (potentiële) opdrachtgevers;
  • Heb je oprechte interesse in organisatorische vraagstukken;
  • Je bent 4 tot 6 maanden fulltime beschikbaar;

Ons aanbod

Optelsom van talenten

In een eeuw zijn we uitgegroeid van één Nederlands kantoor tot een organisatie met ruim 170.000 gedreven professionals wereldwijd. Die jou inspireren het beste uit jezelf te halen. Voor ieder project brengen we hiervoor de ideale combinatie van talenten samen. En daarbij maken we geen onderscheid op grond van geslacht, leeftijd, culturele achtergrond, seksuele geaardheid of arbeidsbeperking. Iedereen is welkom, zolang je maar samen met ons je schouders eronder zet, veranderingen waarmaakt, je talenten ontplooit en succes viert. Uiteraard met alle ruimte om jezelf verder te ontwikkelen en je eigen carrière vorm te geven. Gedurende je stage zal je dan ook intensief worden begeleid vanuit KPMG en ontvang je een stagevergoeding.

Bekijk meer informatie over onze afdeling Finance and Business Services.

Meer informatie en solliciteren

Investeer in jezelf. Kom bij KPMG.

Ben jij die betrokken, analytische student die in hoog tempo veel leert? En wil je het verschil maken voor gerenommeerde bedrijven, financiers en overheden? Dan maken we graag kennis met je.
 
De eerste stap in onze sollicitatieprocedure is het doorlopen van onze KPMG Talent Pitch. We sturen je een bevestigingsmail met een link die je naar het platform leidt. In deze online experience geven we je een realistisch beeld van hoe het is om bij KPMG te werken, en zullen we met behulp van online testen en games verder onderzoeken in welke mate jouw profiel een goede match is met de rol waarop je hebt gesolliciteerd. Ook komt jouw motivatie aan de orde, je hoeft in eerste instantie dus geen motivatiebrief te uploaden, maar alleen jouw CV. Aan het einde van de experience krijg je direct een deel van je resultaten terug gekoppeld!
 

 Solliciteer

Back to top
Risk Vacancies
Cancel