Process Consulting Talent Programme

Company
ABN AMRO
Type
Vacancy
Location
Nederland
Sector
Banking, Consultancy, FinTech
Language
English

Description

Process Consulting Talent Programme

Het Process Consulting Talent Programme is gericht op een aantal afdelingen binnen Innovation & Technology. Alles wat te maken heeft met het inrichten van innovatieve werkplekken, het verwerken van klantopdrachten, onderhandelingen met grote leveranciers, maar ook het ondersteunen van de bank bij strategische vraagstukken en Lean trajecten vinden hier plaats.

Startrichtingen

Wil jij een vliegende start maken binnen Innovation & Technology? We hebben drie startrichtingen in het Process Consulting Talent Programme. Dit zijn:

  • Facility Management: verantwoordelijk voor alles wat bijdraagt aan het faciliteren van een optimale werkomgeving. Dit alles in nauwe samenwerking met HR en IT. De bank zet vol in op circulariteit, duurzaamheid en digitalisering.
  • Operations: verantwoordelijk voor de verwerking van transacties, klant- en contractinformatie. Je werkt bij Operations als proces consultant in een dynamische omgeving; met als doel in te spelen op de snel veranderende klantbehoefte door excellente klantprocessen aan te bieden. Inzetten op digitalisering en innovaties samen met de Business Lines is hierin essentieel.
  • Procurement: verantwoordelijk voor de externe inkoop van alle producten en diensten. Van sponsorcontracten tot innovatieve IT leveranciers en van lease tot consultancy. Dit in nauwe samenwerking met IT, Finance, de Agile grids en adviserende afdelingen.
Back to top
Risk Vacancies
Cancel