Young Professional Financial Control

Company
Solid Professionals
Type
Vacancy
Location
Amsterdam
Sector
Controlling, Financial Management
Required language
English

Description

Young Professional Financial Control

Word jij enthousiast van vernieuwen en wil jij je graag inzetten voor de doorontwikkeling van een grote Nederlandse bank? Wil jij impact hebben op de resultaten, doelen en strategie van de opdrachtgever? Ontwikkel jezelf op persoonlijk en professioneel vlak en solliciteer direct!

Wat ga je doen als Young Professional Financial Control?

Als Young Professional Financial Control ben jij verantwoordelijk voor de financiële analyses met betrekking tot een specifiek domein. Je voornaamste werkzaamheden bestaan uit het vervaardigen van zowel kwalitatieve als kwantitatieve analyses en de daarbij horende rapportages. Daarnaast draag jij zorg voor hoogwaardige managementinformatie en stel je voorstellen en adviezen op. In je werk ben jij altijd op zoek naar verbeteringen wat betreft efficiëntie als kwaliteit. Als Young Professional Financial Control ben je de spin in het web en zorg je middels een Agile werkwijze dat de opdrachtgever continu werkt aan verbetering van producten en processen. Zaken waarmee jij je op dagelijkse wijze bezighoudt zijn:

  • Analyseren van financiële data en opstellen van rapportages

  • Vertaling van analyses naar managementinformatie en adviezen

  • Procesoptimalisatie binnen de afdeling Controlling

Kortom:  een rol waarin er veel ruimte is voor eigen inzichten die bijdrage leveren aan de ontwikkeling van de bank. Zie jij jezelf in deze rol? Solliciteer dan snel!

Wie ben jij?

Als Young Professional Financial Control ben jij in staat om jezelf staande te houden in een continu veranderende omgeving. Middels je frisse blik en nieuwe ideeën ben jij in staat om de bank te blijven doorontwikkelen. Van nature neem jij geen genoegen met een summier antwoord, bent niet bang om vragen te stellen en zoekt proactief naar informatie en oplossingen. Kritisch, standvastig, ondernemend en analytisch zijn eigenschappen die bij jou passen. Omdat je in een complexe omgeving weinig in je eentje voor elkaar krijgt, ben jij iemand die de verbinding opzoekt en goed kunt samenwerken. Daarnaast voldoe jij aan de volgende eisen:

  • HBO/WO opleiding in (bedrijfs)economische richting

  • Kennis van en ervaring met IFRS is een pré

  • Je bent niet bang om je conclusies te presenteren én te verdedigen

Waar kom je in terecht?

Je komt te werken binnen het Financial Control team van een grote Nederlandse bank in Amsterdam. Het team bestaat uit 28 collega’s en is onderverdeeld in drie kleinere teams, met elk een eigen focusgebied. Je werkt ook nauw samen met Business Control en Financial Accounting. Je werkomgeving wordt gekenmerkt als dynamisch, waarbinnen je jezelf continu kan blijven ontwikkelen. Daardoor heb je de ruimte om samen met je collega’s vorm te geven aan je werkomgeving.

Wat krijg je allemaal naast deze uitdaging?

In ons Young Professional Programma: een traineeship Finance groei je in een hoog tempo door tot Control Professional. Wat krijg je?

  • Uitstekend salaris

  • Aandacht voor jouw persoonlijke ontwikkeling en groei

  • Goede opleidingsmogelijkheden

  • Begeleiding bij persoonlijke sport- en dieetwensen van onze vitaliteitscoach

Je wordt gekoppeld aan een Talentmanager die samen met jou een persoonlijk ontwikkelingsplan maakt. Daarnaast kom je in een trainingsgroep van tien Young Professionals met verschillende achtergronden en functies. Samen volg je trainingen, deel je ervaringen, speel je een potje pool en drink je na afloop gezellig een borrel. Bovendien organiseren we vier keer per jaar een activiteit waar alle Young Professionals samenkomen. Zo leer je ook Young Professionals uit andere groepen kennen en breid je je eigen netwerk uit.

Naast de begeleiding vanuit Solid Professionals word je vanuit onze opdrachtgever vooral op inhoudelijk vlak gecoacht en opgeleid. Het hele idee achter dit Young Professional Programma is dat je uiteindelijk in dienst treedt bij onze opdrachtgever. Dat klinkt goed, toch? Bekijk de ervaringen van de huidige Young Professionals en alumni om een beeld te krijgen hoe zij het programma ervaren.

 

Zou jij het liefst morgen al beginnen als Young Professional Financial Control? Mail me dan op anoukbenders@solidprofessionals.nl of bel me op 06 2145 7049!

Back to top
Risk Vacancies
Cancel