Trainee Audit

Company
KPMG
Type
Traineeship
Location
Nederland
Sector
Accountancy
Required language
English

Description

De functie

Spielwork heeft ons geholpen met de baan visueel te maken. Bekijk hier je weekagenda, een praktijkvoorbeeld en je toekomstige collega's.

Je eerste werkgever kies je niet zomaar. Je wilt een goed begin en je ambities vanaf de allereerste dag waarmaken. Geselecteerd worden als Trainee Audit bij KPMG biedt je die uitgelezen kans. Je krijgt veel verantwoordelijkheid in bijzondere projecten, krijgt volop coaching en doet snel veel kennis en ervaring op. Zo stoom je jezelf op een leuke manier klaar voor een topfunctie in de toekomst.

Ben jij de trainee die net zo makkelijk met mensen werkt als met cijfers? 

De functie van Trainee Audit bij KPMG is niet voor iedereen weggelegd. Je gaat veel leren, maar je krijgt ook direct veel eigen verantwoordelijkheid. De ene dag ben je druk bezig met het controleren van financiële verantwoordingen zoals jaarcijfers. De volgende dag assisteer je bij de voorbereiding, uitvoering of juist de afronding van een opdracht bij een (internationale) klant. Tussendoor begeleid je stagiairs, werf je nieuwe collega's en ondersteun je verschillende managers.

Zelf en samen

Je doet in deze functie niet alleen veel ervaring op, maar ook veel kennis. Zo volg je de KPMG Audit Academy waarin je op een actieve manier veel nieuwe vaardigheden leert. En je start direct met een opleiding tot registeraccountant.

Dit alles doe je natuurlijk niet alleen. Als trainee bij KPMG helpen we jou waar we maar kunnen. Je krijgt bijvoorbeeld een eigen coach die je ondersteunt om jouw doelen te bereiken en door te groeien naar een prachtige managementpositie in de organisatie.

Het profiel

Wie ben jij?

Je bent eerlijk, integer en betrouwbaar: collega’s weten dat jij doet wat je zegt. Je werkt net zo lief met cijfers als met mensen. Klanten en collega’s werken daarom graag met je samen en ook een leidinggevende positie past binnen jouw toekomstvisie. Jouw werkdag stopt niet stipt om 17:00 uur. Je maakt juist af wat afgemaakt moet worden en je blijft graag nog even na voor een borrel of andere (sportieve) activiteiten.

En verder ben je bijna of net afgestudeerd in een economische studierichting op WO-niveau en ben je er zeker van dat je aan je RA studie wilt beginnen.

Starten als trainee kan vanaf september 2019 - this vacancy is open for Dutch speaking candidates only.

Ons aanbod

People-driven progress
Wij geloven dat vooruitgang pas echt vooruitgang is als die goed is voor mens en maatschappij.
Wij combineren de nieuwste technologieën met wat we in de afgelopen eeuw hebben opgebouwd: een fundament van kennis, expertise en onafhankelijk denken.

Open, creatief en ondernemend
Een stimulerende mix van ondernemingszin, creativiteit en teamspirit. Je kunt jezelf zijn, voelt je gewaardeerd en weet dat je het verschil kunt maken.

De ultieme omgeving voor groei

Bij KPMG heb je snel veel verantwoordelijkheid én de vrijheid om jezelf te ontwikkelen. Zowel professioneel als persoonlijk. We bieden je niet alleen een baan, maar ook een loopbaan.

Hiernaast bieden we je:

  • een marktconform salaris

  • 30 vakantiedagen

  • keuzevrijheid in een deel van je arbeidsvoorwaarden

  • een laptop en iPhone die je ook privé kunt gebruiken

  • een premievrij pensioen

  • een leaseauto

  • korting op verzekeringen en fiscaal voordeel op een sportschoolabonnement

  • leuke, sociale activiteiten met andere KPMG’ers zoals een gezellige vrijdagmiddagborrel, een skivakantie, hockeytoernooi of vrijwilligerswerk

Meer informatie en solliciteren

Wil je meer weten? Bel of mail Marissa (020 656 8194 of vansaase.marissa@kpmg.nl) of Halima (020 656 7184 of nassiri.halima@kpmg.nl)

Wil je direct solliciteren? Upload dan nu jouw CV! Je wordt dan uitgenodigd voor de KPMG Talent Pitch: een unieke online experience die bestaat uit testen en games en jou én ons een beeld geeft van de match tussen jou en KPMG.

Als je dit positief doorloopt, nodigen we je graag uit voor een interview. Bij het succesvol doorlopen van deze stappen ronden we de procedure af met een contract.

Solliciteer

Back to top
Risk Vacancies
Cancel