Traineeship Controller

Company
HTG
Type
Traineeship
Location
Amsterdam
Sector
Controlling
Language
English

Description

Controller (Traineeship)

Amsterdam, 40 uur

Voor onze afdeling Finance bij onze dochteronderneming Anker Amsterdam Spirits zijn we op zoek naar een Junior Controller.

Als Junior Controller is geen dag hetzelfde! Jij bewaakt namelijk dagelijks de posities betreffende crediteuren, debiteuren, kapitaal, ratio’s, valuta’s intercompany, betalingstermijnen, rekening couranten, de kosten en de voorraad. Je analyseert de bedrijfsrisico’s en ondersteunt het management bij de te realiseren doelstellingen. Daaruit voortvloeiend ben je betrokken bij de weekrapportages, maandrapportages en bespreek je deze met onze commerciële mensen. Je ontwikkelt jezelf tot Business Partner voor het management van jouw Business Unit.

Hoe ga jij dit bereiken?

 • We beginnen bij het begin, de primaire processen; jij gaat jezelf de totale administratie eigen maken;

 • Het inwerktraject richt zich op het verwerken van inkoopfacturen, het administreren van kas/bank/giro verkeer, het controleren van goederenfacturen en het betalingsverkeer;

 • Daarnaast volg je het traineeprogramma, waarin wij jouw specifieke kennis van de organisatie en onze business bijbrengen;

 • Als jij een goede basis hebt gelegd, groei je uiteindelijk door naar de functie van Controller.

Anker Amsterdam Spirits (AAS)

AAS is een drankengroothandel met een ruim assortiment aan binnen- en buitenlandse gedistilleerde A-merken, zoals Johnnie Walker, Chivas Regal, Jack Daniel’s, Bacardi en Ketel 1. Wij leveren onze producten aan (horeca)groothandels en slijterijen door heel Nederland en handelaren in Europa. We staan bekend om onze kwaliteit, service en klantgerichtheid. Dit hebben we te danken aan onze 30 ambitieuze medewerkers die plezier hebben in het werken bij een jonge enthousiaste organisatie.

Wij zijn uitgegroeid van een klein familiebedrijf tot een succesvolle internationale organisatie met een omzet van meer dan € 75 miljoen. Ondanks de sterke groei zijn we flexibel en informeel gebleven. AAS is onderdeel van de internationale handelsonderneming B&S HTG.

Must haves als Junior Controller

 • Je hebt een onlangs afgeronde opleiding op WO niveau in een financiële richting;

 • Je hebt circa 1 jaar werkervaring;

 • Je werkt graag in een dynamische omgeving en je bent ambitieus;

 • Je bent flexibel en resultaatgericht;

 • Tot slot spreek je naast het Nederlands ook Engels.

Traineeship

Het traineeship van HTG is gericht op jouw ontwikkeling binnen onze organisatie. Dit doen we door middel van een training on the job met een aangewezen coach én de HTG Academy. Deze Academy is speciaal ontwikkelt voor startende professionals, zoals jij! De Academy heeft als doel om jou persoonlijk en professioneel te laten groeien, maar ook andere onderdelen komen aan bod die van invloed zijn op jouw werkveld waaronder Sales, Inkoop, Logistiek, Finance en ICT gerelateerde modules.

Wat kunnen wij jouw bieden?

 • Verschillende doorgroei- en opleidingsmogelijkheden;

 • Interessante bonusstructuur;

 • Leuke personeelsuitjes;

 • Een jonge, dynamische en snelgroeiende omgeving.

Iets voor jou?

Ben je enthousiast geworden over deze functie en wil je ons team komen versterken?

Stuur dan je motivatiebrief en CV naar ons toe via https://www.bs-htg.nl/vacancy/controller-traineeship-61.

Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Vroni van Giezen, Recruiter op 0596-635135 of kijk op onze website www.bs-htg.com .

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Back to top
Risk Vacancies
Cancel