Assistent Accountant Audit

Company
HLB Nederland
Type
Vacancy
Location
Rotterdam,Groningen,Emmen,Noord-Brabant
Sector
Accountancy
Required language
Dutch

Description

Assistent Accountant Audit – HLB Nederland

Kom maar op met die leuke collega’s, interessante klanten en controleklussen - jij bent klaar voor het werkende leven! Je studie Accountancy is (bijna) afgerond, Daarom ben je op zoek naar een kantoor waar jij je kunt blijven ontwikkelen. In je eigen tempo. Bij HLB kan dat.

Als Assistent Accountant in het Audit-team mag je meteen mee naar klanten. Dat zijn lokale, regionale en soms zelfs internationale klanten. Van kleine winkeliers tot non-profit organisaties tot grote logistieke bedrijven, en alles daartussen. Onder begeleiding van een ervaren collega voer je beoordelings- en controlewerkzaamheden uit. Zo kun je het meest leren én meteen iets betekenen voor ondernemers en familiebedrijven.

Je kunt erop vertrouwen dat je iedere dag wordt uitgedaagd. Maar ook dat je er nooit alleen voor staat. Onze manier van werken is samen-werken. Met de klant, met je directe collega’s, de andere HLB-kantoren in Nederland en met het internationale netwerk van experts. Samen werken wij aan morgen.

“Met vragen kan ik altijd bij mijn collega’s terecht, maar ik krijg wel de vrijheid om er zelf in te duiken. Ook de partners zijn heel open en benaderbaar.”

 - Brian Oosterhof

Wat we verder bieden

  • 40-urige werkweek en 30 vrijde dagen

  • Ruimte en financiële ondersteuning voor je scriptie of vervolgopleiding

  • Hoogste kwaliteit en deskundigheid

  • Doorgroeimogelijkheden en steeds weer nieuwe uitdagingen (op lokale, nationale of internationale schaal)

Over jou...

  • (Bijna)afgeronde WO-opleiding Accountancy; studerend voor RA

  • Ambitie om je verder te ontwikkelen binnen de Accountancy

  • Nauwkeurig en perfectionistisch

  • Leergierig, klantgericht en enthousiast

Over ons...

HLB is een advies- en accountantsorganisatie. Met de expertise uit haar wereldwijde netwerk adviseert het kantoor met name familiebedrijven en MKB in de regio over financiële gezondheid, groei en soms zelfs internationale stappen. In Nederland heeft HLB 5 onafhankelijke kantoren, met in totaal 16 vestigingen en 425 medewerkers. Ieder kantoor is nauw betrokken bij de ondernemers in de regio en heeft een eigen karakter.

Wil jij samen met ons werken aan morgen? Stuur ons dan je CV en motivatie. Wij zijn benieuwd naar jouw verhaal! Heb je vragen neem dan contact op met onze recruiter Joyce van der Kolm,
T: 
06-28497934 | E: werken@hlb.nl

Back to top
Risk Vacancies
Cancel