Data Talent Programme

Company
ABN AMRO
Type
Traineeship
Location
Nederland
Sector
FinTech
Language
English

Description

Het wordt gezien als het nieuwe goud voor de komende decennia: data. Door middel van geavanceerde data-analyse tot betere commerciële inzichten komen, onze customer journeys verbeteren en strategische beslissingen beter onderbouwen. ABN AMRO wordt steeds meer een datagedreven organisatie. En dat willen wij ook blijven.

Ons Data Talent Programme

Het Data Talent Programme biedt jou een uitdagende functie waar je werk en leren gedurende 18 maanden combineert. Je begint met een data bootcamp van zes weken, waar je je hard en soft skills bijspijkert samen met je mede-trainees. Daarna begin je te werken aan je eerste opdracht bij de bank, met hulp van je manager en collega's. Naast je werk volg je ook een persoonlijk ontwikkelingstraject gericht op zowel inhoud als persoonlijke ontwikkeling. 

We zijn op zoek naar kandidaten voor de volgende functies:

  • Data Analist: spreekt zowel de taal van de data als business om optimaal te adviseren.

  • Data Scientist: vertaalt zakelijke uitdagingen in technisch voorspellende modellen die betere besluitvorming ondersteunen.

  • Machine Learning Engineer: verantwoordelijk voor modellen die door data scientisten zijn ontwikkeld en worden geïntegreerd met speciale platformen / applicaties.

  • Risk Analist: identificeert en kwantificeert risico's en presenteert resultaten aan de Risk Businessline.

Samen zullen we bespreken welke business line het beste bij jou past voordat je begint. Waar je ook terechtkomt: er moet nog veel gebeuren! Als je begint met ons Data Talent Programma, zet je de eerste stap in je persoonlijke en professionele ontwikkeling om een Data Specialist te worden.

Jij gaat je bezighouden met het creëren van nieuwe inzichten met behulp van diverse data. Zo ook die van onze miljoenen klanten. Je gaat vragen beantwoorden die nog niet gesteld zijn, maar je zult je ook bezighouden met de dag van vandaag. Je werkt met de nieuwste tools en technieken, je ziet kansen en vertaalt deze naar concrete toepassingen voor onze klanten. Kortom jij gaat zorgen voor impact op de langere en kortere termijn. Hoe mooi is dat? 

Ook voor de langere termijn zullen wij in je blijven investeren en je begeleiden op je reis binnen de bank. Het wordt een continue experience, waarbij je samenwerkt met de beste mensen en beste partijen uit de markt, en je jouw werk doet met de nieuwste technieken op de modernste cloud infrastructuur.

Boost Your Growth

Jij wilt aan de slag met je persoonlijke ontwikkeling en bent gedreven. Je wilt weten hoe je je werk zinvol maakt, hoe je effectief samenwerkt en je vernieuwing creëert. In samenwerking met The School of Life hebben we daarom het persoonlijke ontwikkelingsprogramma Boost Your Growth ontwikkeld waarbij jij als talent wordt uitgedaagd om een beter beeld te krijgen van wie jij bent, hoe jij jouw talent in kan zetten ten goede van de maatschappij én ABN AMRO.

Hoe werkt het?

Nadat je geland bent bij ABN AMRO start je in een scrum talenten team en leer jij al doende de kneepjes van de Agile Way of Working. In één jaar ga je samen met je scrumteam 4 thema’s behandelen waarbij jijzelf, de wereld, cultuur en impact maken centraal staan. Daarnaast werk je samen aan een business-gerelateerde teamopdracht. Jij bepaalt zelf bepaalt welke boosters – workshops en talks - je gaat volgen. Daarnaast verdiep je je in de strategie van de bank op verschillende manieren. It’s up to you! 

What’s in it for you?

  • Gegarandeerd dat je leert over thema’s die niet tijdens je studie zijn behandeld.

  • Alledaagse onderwerpen in een nieuw perspectief zien.

  • Groepscoaching van The School of Life.

  • Bewustwording van jouw talent en hoe je hiermee impact maakt.

  • Het bouwen van een bankbreed netwerk.

  • Jouw purpose verbinden met die van ABN AMRO.

Back to top
Risk Vacancies
Cancel