Consultant/Executive Separation & Integration

Company
KPMG
Type
Vacancy
Location
Amstelveen
Sector
Corporate Finance, Mergers & Acquisitions
Required language
English

Description

De functie

Financiële deals, strategische business cases en integratietrajecten: als Consultant/Executive Separation & Integration werk je in een wereld waar internationale deals vrijwel dagelijks het financiële nieuws halen. Ben je een energieke starter en wil je in korte tijd veel leren en doen? Dan is deze functie jou op het lijf geschreven.

Halen jouw deals het financiële nieuws?

Je komt aan op kantoor. De financiële modellen en slides waar je gisteren mee bezig was, vragen direct je aandacht. ’s Middags zit je in overleg met een projectmanager om een integratietraject af te ronden. En voordat je naar huis gaat, heeft een klant in het buitenland écht nog even je hulp nodig bij een strategische business case…

Integratie en separatie

Een werkdag als consultant/executive Separation & Integration bij KPMG is altijd anders. Logisch, want je hebt veel verschillende taken. Jouw werk vormt de basis voor het schrijven en uitvoeren van een integratie- en separatieplan. Met veel plezier help je klanten en projectmanagers om vragen en problemen op dit gebied op te lossen. Altijd met een oog op kansen en verbeteringen in de toekomst.

Bekijk meer informatie over Deals & Finance op onze website.

Het profiel

Wie ben jij?

Collega’s weten precies wie ze moeten hebben bij vragen, problemen of behoefte aan inspiratie: jou! Je bent sociaal in de omgang, maar laat het kaas niet van je brood eten. Met jouw scherpe blik maak je analyses en plannen die klanten écht vooruithelpen. Je bent op je best in een veeleisende omgeving met uitdagende doelen en je hebt geen probleem met wisselende werktijden.

En verder:

  • zit je in het laatste jaar van je bedrijfskundige, economische, financiële of technische studie aan de universiteit of heb je je master afgerond en heb je 0 tot 3 jaar werkervaring

  • spreek en schrijf je vloeiend Nederlands en (business) Engels

Ons aanbod

People-driven progress

Wij geloven dat vooruitgang pas echt vooruitgang is als die goed is voor mens en maatschappij.
Wij combineren de nieuwste technologieën met wat we in de afgelopen eeuw hebben opgebouwd: een fundament van kennis, expertise en onafhankelijk denken.

Open, creatief en ondernemend

Een stimulerende mix van ondernemingszin, creativiteit en teamspirit. Je kunt jezelf zijn, voelt je gewaardeerd en weet dat je het verschil kunt maken.

De ultieme omgeving voor groei

Bij KPMG heb je snel veel verantwoordelijkheid én de vrijheid om jezelf te ontwikkelen. Zowel professioneel als persoonlijk. We bieden je niet alleen een baan, maar ook een loopbaan.

Hiernaast bieden we je:

  • een marktconform salaris

  • 30 vakantiedagen

  • keuzevrijheid in een deel van je arbeidsvoorwaarden

  • een laptop en iPhone die je ook privé kunt gebruiken

  • een premievrij pensioen

  • een leaseauto

  • korting op verzekeringen en fiscaal voordeel op een sportschoolabonnement

  • leuke, sociale activiteiten met andere KPMG’ers zoals een gezellige vrijdagmiddagborrel, een skivakantie, hockeytoernooi of vrijwilligerswerk

Meer informatie en solliciteren

Wil je meer weten? Bel of mail Tamara Jonkman (+31206 5687 60, jonkman.tamara@kpmg.nl)

Wil je direct solliciteren? Upload dan nu jouw CV!
Je wordt dan uitgenodigd voor de KPMG Talent Pitch: een unieke online experience die bestaat uit testen en games en jou én ons een beeld geeft van de match tussen jou en KPMG.

Solliciteer

Back to top
Risk Vacancies
Cancel