Stage Credit, Market & Operational Risk

Company
De Volksbank
Type
Internship
Location
Utrecht
Sector
Asset Management , Banking, Financial Management , Risk Management
Language
English

Description

Stage Credit, Market & Operational Risk

Zo ziet jouw baan eruit

Ben je een energieke en ambitieuze student met affiniteit voor Risk Management en houd je van aanpakken? Volg je momenteel een financiële HBO/WO opleiding en ben je voor minimaal 4 maanden beschikbaar? Dan is deze (afstudeer)stage iets voor jou!

Over de stage

Als stagiair bij de afdeling Capital Liquidity & Market Risk ben je betrokken bij de beheersing van het financiële risicoprofiel van de Volksbank. In deze stage ondersteun je de risk managers met het uitvoeren van de dagelijkse werkzaamheden. Dit varieert van het monitoren van de financiële risico's door middel van het opstellen van risico rapportages tot (data-) analyses en uitvoeren van ad-hoc vraagstukken.  Focus van de werkzaamheden is divers en biedt een mooie kans om meer over financial risk te leren.

Jouw kwaliteiten

Wie zoeken wij?

  • Een HBO/WO-student in de richting van (bedrijfs-)economie of een met een aanzienlijke analytische of wiskundige component;

  • Je bent bij voorkeur fulltime en minimaal 3 dagen per week beschikbaar;

  • Enthousiast en leergierig en affiniteit met bancaire dienstverlening;

  • Beschikt over een analytisch vermogen en bent kritisch;

  • Uitstekende communicatieve vaardigheden in woord en geschrift in het Nederlands en Engels;

  • Hebt gedegen kennis van MS Office (Word, Excel, PowerPoint)

Solliciteren?

Solliciteren?

Wil je solliciteren naar deze functie? Klik op "sollicitatie button" en reageer op deze vacature. Laat je motivatie en CV achter en we nemen zo snel mogelijk contact met je op. Voor vragen over de sollicitatieprocedure kun je contact opnemen met Marissa Hardeman, Medewerker Recruitment, marissa.hardeman@devolksbank.nl of mobiel +31 6 53 94 03 79.

Solliciteer nu

Back to top
Risk Vacancies
Cancel