Meewerkstage Operational Risk Management

Company
De Volksbank
Type
Internship
Location
Utrecht
Sector
Asset Management , Banking, Financial Management , Risk Management
Required language
English

Description

Zo ziet jouw baan eruit

In deze meewerkstage ondersteun je de risk managers met het uitvoeren van (data-) analyses, opzetten van rapportages en uitvoeren van ad-hoc onderzoeken. Afhankelijk van actualiteit kan de inhoud van de opdracht verschillend zijn, maar alle opdrachten bieden je een kans om meer van het vakgebied te leren kennen. Een deel van je stagetijd zal ingevuld worden door opdrachten & werkzaamheden die uit de clusters komen, maar we staan – naarmate de stage vordert – ook open voor eigen initiatief en input. Onderwerpen die hier voorbij zullen komen zijn Incident Loss Management, Risk Assessments, Control testing en beleidsmatige vraagstukken.

Dit krijg je van ons

Uitdagende stageopdrachtOpbouw netwerkGoede doorgroeimogelijkhedenFlexibele werkomgeving

Veel ruimte om de stageopdracht naar eigen inzicht in te vullen, zodat je na je opleiding gemakkelijker een baan kunt vinden die goed bij je past. Dit betekent veel vrijheid en eigen verantwoordelijkheid.

Jouw kwaliteiten

Wij zoeken een student die past bij de Volksbank en zich thuis voelt binnen onze organisatie. Dit betekent dat je:

  • Een HBO- of WO-studie volgt in de richting van (bedrijfs-)economie/, sociologie/psychologie, rechten, geschiedenis of een beta-studie. Je zit minimaal in je 3e (WO) of 4e (HBO) jaar en bent minimaal 2 dagen per week beschikbaar;

  • Enthousiast en leergierig bent en aantoonbare affiniteit hebt met bancaire dienstverlening;

  • Beschikt over een analytisch vermogen en kritisch bent;

  • Uitstekende communicatieve vaardigheden in woord en geschrift;

  • Hebt gedegen kennis van MS Office (Word, Excel, PowerPoint);

  • Kennis van programmeertalen als R, Python en Matlab zijn een pre

Solliciteren?

Solliciteren? Klik op "sollicitatie button" en reageer op deze vacature. Laat je motivatie en CV achter en we nemen zo snel mogelijk contact met je op. Voor vragen over de sollicitatieprocedure kun je contact opnemen met Marissa Hardeman, Medewerker Recruitment, marissa.hardeman@devolksbank.nl of mobiel +31 6 53 94 03 79.

Solliciteer nu

Back to top
Risk Vacancies
Cancel