Stagiair Assistent Accountant Audit

Company
Flynth
Type
Internship
Location
Nederland
Sector
Accountancy
Language
English

Description

Omschrijving

Flynth adviseurs en accountants is met ruim 1.500 medewerkers en zo’n zestig vestigingen het grootste advies- en accountantskantoor voor het Nederlandse midden- en kleinbedrijf.

Wat doe jij?

Wil jij een meewerkstage bij ons op één van de volgende vestigingen doen: Amstelveen, Arnhem, Zwolle, Woerden, Ridderkerk of Venlo? Als stagiair laten wij je met zo veel mogelijk verschillende projecten en teams kennismaken. Daarbij kun je rekenen op een intensieve begeleiding.

Wat bieden wij jou?

Stage lopen bij Flynth betekent dat je volop kansen krijgt om je je te ontwikkelen. Wat ons bijzonder maakt, is dat wij de professionaliteit van een groot kantoor weten te combineren met de persoonlijke betrokkenheid van een klein kantoor. Ideaal voor een aanstormende, getalenteerde accountant of adviseur zoals jij. Iemand met een gezonde ambitie die graag het verschil maakt voor klanten, de maatschappij, maar ook voor zichzelf. En, ook niet onbelangrijk, wij houden weliswaar van een gezonde ambitie, maar vinden ook dat deze in balans moet zijn met je privéleven.

Vereisten

Wat vragen wij van je?

Volg jij een opleiding richting Accountancy, Finance, Economie of Bedrijfskunde en ben je in de afrondende fase hiervan? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! 

Nog even alles op een rij:

  • Intensieve begeleiding

  • volop ontwikkelkansen

  • professioneel én persoonlijk betrokken collega’s

  • goede werk-privébalans

Geïnteresseerd?

Lees meer over ons op www.werkenbijflynth.nl en neem contact op met Phylicia Akkermans. Dit kan door te bellen of whatsappen naar 0651899179. Neemt Phylicia niet op? Bel dan naar het algemene recruitment nummer 088-2367643 en stel daar je vragen. Of solliciteer direct via de sollicitatiebutton!

Solliciteer

Back to top
Risk Vacancies
Cancel