Opdrachtleider Audit

Company
HLB Nederland
Type
Vacancy
Location
Nederland
Sector
Accountancy
Required language
Dutch

Description

Opdrachtleider Audit

Je hebt de nodige kennis en ervaring opgedaan met Audit werkzaamheden en bent toe aan de volgende stap. Wat je zoekt zijn mooie klanten, meer innovatie en jezelf verder ontwikkelen. De stap maken naar strategisch sparringpartner en manager. Maar dan wel in een informele omgeving met persoonlijke betrokkenheid, korte directe lijnen en een goede work-life balance. Bij HLB Den Hartog kan het allemaal.

Bij HLB, de twaalfde advies- en accountantsorganisatie ter wereld, staan vertrouwen, zelfstandigheid en een hechte klantrelatie centraal. Als Opdrachtleider stuur je (samen met de Manager) een Audit team aan en leid je de controle. Je hebt de vrijheid om je werk naar eigen inzicht in te richten en je werkdruk heb je zelf in de hand. 

Je coacht de assistent accountants en hebt de ambitie om op termijn zowel zowel controlerend accountant als strategisch sparringpartner te zijn voor grote MKB-klanten uit uiteenlopende branches zoals bijvoorbeeld de bouw en installatietechniek, handel, productie en logistiek. Daarnaast draag je bij aan de ontwikkeling van HLB Den Hartog. Op welk vlak dit is, dat bepaal je zelf. Denk bijvoorbeeld aan digitale innovatie of business development. 

Je kunt erop vertrouwen dat je iedere dag wordt uitgedaagd. Maar ook dat je er nooit alleen voor staat. Onze manier van werken is samen-werken. Met de klant, met je directe collega’s, de andere HLB-kantoren in Nederland en met het internationale netwerk van experts. 

Wat we verder bieden

  • Flexibele werktijden en 30 vrije dagen

  • Persoonlijke aandacht voor klanten en medewerkers

  • Hoogste kwaliteit en deskundigheid

  • Begeleiding vanuit ons Management Development Programma om je persoonlijke ambities te realiseren

Over jou...

  • In een vergevorderd stadium van de RA-opleiding

  • 5+ jaar ervaring binnen de controlepraktijk van een accountantskantoor

  • Kunt kennis goed overbrengen aan anderen

  • Ambitieus, kwaliteitsgericht en ondernemend

Over ons…

HLB is een advies- en accountancykantoor met een internationaal netwerk. In Nederland heeft HLB 5 onafhankelijke kantoren, met in totaal 16 vestigingen en 425 medewerkers. De kantoren werken samen aan datagedreven digitale innovaties. Bij HLB heerst het vertrouwen en de persoonlijke aandacht van een regionaal kantoor, maar de innovatieve slagkracht en het zelfvertrouwen van een nationale speler met een internationaal netwerk.

Maak kennis met één van deze 5 onafhankelijke kantoren; HLB Den Hartog.

HLB Den Hartog is een accountantsorganisatie met ambitie waar dagelijks ruim 70 medewerkers verspreid over drie vestigingen in Rotterdam en Den Haag werken. HLB Den Hartog biedt hoogwaardige dienstverlening, zowel aan klanten in het MKB-segment als aan middelgrote nationaal en internationaal opererende bedrijven. De wereld van accountants is de laatste jaren enorm in ontwikkeling. En dat vraagt wat van ons als specialisten; continu scherp zijn op mogelijkheden en kansen. Om dat goed te kunnen doen heb je ruimte nodig, ruimte om te ontwikkelen. Zelf, én in je vakgebied. Een goede balans tussen werk, studie en vrije tijd is daarvoor een voorwaarde. Daarom is er bij ons veel aandacht voor persoonlijke opleidingsplannen.

Solliciteer

Back to top
Risk Vacancies
Cancel