Assistent Accountant RA (i.o.)

Company
HLB Nederland
Type
Vacancy
Location
Nederland
Sector
Accountancy
Required language
Dutch

Description

Beginnend Assistent Accountant Audit - HLB Van Daal Waalwijk

Je zit in de afrondende fase of net hbo of WO Accountancy afgestudeerd en je bent je aan het oriënteren op de arbeidsmarkt. Je houdt van aanpakken en zou het liefst gelijk meegaan naar de klant. Dit kan binnen HLB! Daarnaast zorgen we voor goede, gestructureerde begeleiding door één van je naaste collega-toppers. In samenwerking ligt onze kracht; samen met de klant, je collega’s en ons internationale netwerk. Wij dagen je uit! Laat jij je positief verrassen?

Als Assistent Accountant in het Audit-team mag je meteen mee naar klanten. Dat zijn lokale, regionale en soms zelfs internationale klanten. Van kleine winkeliers tot non-profit organisaties tot grote logistieke bedrijven, en alles daartussen. Onze klanten komen uit verschillende branches, zoals o.a. horeca, IT, advocatuur, gezondheidszorg en bouw. Onder begeleiding van een ervaren collega voer je beoordelings- en controlewerkzaamheden uit. Zo kun je het meest leren én meteen iets betekenen voor ondernemers en familiebedrijven.

Daarnaast zijn we erg gesteld op jouw ontwikkeling. Groei je met al onze experts mee? Je werkt nauw samen met deze experts, denk aan belastingadviseurs, HR adviseurs, bedrijfsadviseurs en juristen die je op allerlei vlakken kunnen bijstaan. Naast alle experts werken we ook met innovatieve software, die het werk nog leuker maken. Je gaat samen met je team van 15 assistent accountants op zoek naar het verhaal achter de cijfers, en leert hoe je bedrijven strategisch kunt adviseren. Zo kun jij je blijven ontwikkelen én meteen iets betekenen voor klanten.

Wat hebben we te bieden?

- Flexibele werktijden en 30 vakantiedagen op fulltime basis

- Hard werken, maar ook tijd voor Brabantse gezelligheid. Dus woon je in de omgeving van Tilburg? Helemaal top!

- Goede, persoonlijke begeleiding

- Mogelijkheid tot het leasen van een (company)auto

- Doorgroeimogelijkheden

Wat vragen we van jou?

- HBO/WO Accountancy/Bedrijfskunde opleiding – afgerond of aan het afronden

- Engelse taal goed in woord en geschrift

- Je bent ambitieus en communicatief vaardig

- Je bent een teamplayer

- Nauwkeurig en leergierig

Over HLB Waalwijk

HLB is een advies- en accountantsorganisatie met 425 medewerkers en 16 vestigingen in Nederland. Waalwijk is een vestiging van HLB Van Daal met ruim 100 medewerkers. Er loopt veel kennis rond binnen Waalwijk en de deuren staan wagenwijd open. Korte lijntjes, een open sfeer en mogelijkheden om door te groeien zijn erg belangrijk. Ook vitaliteit wordt hoog in het vaandel gehouden. Zo boksen we iedere maandagavond samen.

Met de expertise uit haar wereldwijde netwerk adviseert het kantoor met name familiebedrijven en MKB in de regio over financiële gezondheid, groei en soms zelfs internationale stappen. Together we make it happen!

Wil jij samen met ons werken aan morgen? Stuur ons dan je CV en motivatie. Wij zijn benieuwd naar jouw verhaal!

Solliciteer

Back to top
Risk Vacancies
Cancel