Stagiair(e) HR Talent Attraction (Van Lanschot Kempen)

Company
Kempen
Type
Internship
Location
Amsterdam
Sector
Consultancy
Required language
Dutch, English

Description

Jouw baan

Het Talent Attraction & Development team van Van Lanschot Kempen zoekt vanaf januari of februari 2020 een nieuwe Talent Attraction stagiair(e) ! Het betreft een stage van 4/5 dagen per week voor een periode van 5 tot 6 maanden. Kom jij ons team versterken?

Help mee de beste stagiairs, junioren en trainees binnen te halen bij Van Lanschot Kempen. Hoe? Als stagiair Talent Attraction weet jij je als geen ander in de doelgroep te verplaatsen, je bent zelf de nieuwe generatie talent. Je draagt daarmee direct waarde bij aan ons team en weet ons te vertellen wat starters van een toekomstige werkgever verwachten. Je bedenkt vervolgens hoe we daarop het beste kunnen inspelen: online én offline. Als stagiair Talent Attraction ben jij de linking-pin tussen onze doelgroep en Van Lanschot Kempen. Door mee te denken, maar vooral ook te doen. Want in deze brede stage krijg je de kans om wat jij bedenkt ook waar te maken. Dus kom maar op met die briljante ideeën!

De Functie

Als stagiair op de afdeling Talent Attraction ligt de werving en selectie van stagiairs, junioren en trainees voor een belangrijk deel in jouw handen. De uitgelezen kans om kennis te maken met alle aspecten van Talent Attraction: van employer branding en onboarding tot het werven en selecteren van de doelgroep. Heb jij goede ideeën over hoe onze employer branding eruit moet zien en welke events de doelgroep aanspreken? En vind je het gaaf om een rol te spelen in het vormgeven van een breed stagiairesplatform? Super, want jij mag jouw talenten loslaten wanneer het gaat om het:

 • meedenken en uitvoeren van onze employer branding strategie; 

 • ontwikkelen van content en campagnes voor onze social media en website; 

 • ondersteunen van onze recruiters in hun dagelijkse taken; 

 • organiseren van inhousedagen en bedrijvendagen;

 • onderhouden van relaties en contact met universiteiten, hogescholen en studie- en studentenverenigingen. 

 • het werven en selecteren van student-stagiairs, junioren en trainees.

Jouw ervaring

Natuurlijk herken je jezelf in onze kernwaarden: ondernemersgeest, vakmanschap, toewijding en specialisatie. Daarnaast ben je enthousiast, nieuwsgierig en misschien zelfs een tikkeltje brutaal. Jij snapt dat je dingen het snelst voor elkaar krijgt door op mensen af te stappen en zelf initiatieven te nemen. Organiseren, plannen en alles tot in de puntjes verzorgen? Dat is jou met de paplepel ingegoten.

 • een bachelor of master student;

 • op zoek bent naar een meewerkstage en het liefst op korte termijn beschikbaar bent voor een aantal maanden; 

 • actief bent op social media en daarvan alle ins en outs kent; 

 • sterke communicatieve vaardigheden meebrengt en even makkelijk in het Nederlands als in het Engels communiceert;

 • een actief studentenleven hebt. 

Ons bedrijf

Van Lanschot Kempen is gespecialiseerd in de toekomst. Al vanaf 1737. Vandaag, zo’n 300 jaar later, gaat ons verhaal - over het oudste onafhankelijke financiële instituut van Nederland - verder. Met labels als Kempen (Merchant Bank & Asset Management). Van Lanschot (private banking) en Evi (online beleggen) vertalen we onze historie naar de wereld van nu. Bij elkaar opgeteld werken we dus al bijna drie eeuwen met grote toewijding en financieel vakmanschap aan de vooruitgang van onze klanten. In alle functies en bij elk label staan persoonlijke aandacht, kennis en ervaring voorop. Daarmee onderscheiden wij ons. Verwachtingen van onze klanten waarmaken? Natuurlijk. Maar het liefst overtreffen we ze. Samen met jou, want onze medewerkers zijn ons belangrijkste kapitaal.

Wij bieden

Binnen van Lanschot Kempen vinden we je ontwikkeling belangrijk. We bieden volop mogelijkheden om je te ontwikkelen op zowel vakinhoudelijk als op persoonlijk gebied. Daarnaast moedigen we je aan om daadwerkelijk verschil te maken, zie je kansen voor jezelf of voor ons. Dan krijg je de ruimte om dit verder te ontdekken.

 • een passende stagevergoeding (€650,- op fulltime basis);

 • uitstekende persoonlijke begeleiding;

 • een groot netwerk van mede-stagiairs en young professionals;

 • een superleuk team! 

 • een inspirerende omgeving waar naast vakmanschap en ondernemersgeest, eerlijkheid en humor een belangrijke rol spelen. 

Geïnteresseerd?

Wil je meer weten over de stage? Onze recruiter Marco Ambrosini weet vast en zeker het antwoord op jouw vraag. Je kunt hem bereiken via 06 – 30355004 of m.ambrosini@vanlanschotkempen.com 

Apply

Back to top
Risk Vacancies
Cancel