Aangiftemedewerker

Company
HLB Nederland
Type
Vacancy
Location
Nederland
Sector
Accountancy
Required language
Dutch

Description

Aangiftemedewerker – HLB Van Daal Dongen 24-40 uur

Ben je gedreven om onze aangiftepraktijk verder uit te bouwen en jouw opgedane kennis nog verder in de praktijk toe te passen? We zouden een match kunnen zijn! Je bent op zoek naar een kantoor in de regio Breda - Tilburg waar je je breed kunt oriënteren binnen de aangiftepraktijk en samenwerking onder collega’s en met klanten centraal staat. Daarnaast vind je het een uitdaging om een bijdrage te leveren aan de automatisering op dit terrein binnen HLB!

Als aangiftemedewerker verzorg je uiteenlopende aangiften inkomsten –en vennootschapsbelasting voor interessante klanten. Daarnaast stel je de daarmee samenhangende correspondentie en dossiervorming op. Van kleine winkeliers tot grote logistieke bedrijven en alles daartussen. Je krijgt de kans om op verschillende vakgebieden en binnen verschillende branches werkervaring op te doen. Vanaf dag 1 word je meegenomen in alle lopende zaken en krijg je te maken met ‘training on the job’. Daarnaast verwachten we ook dat jij de aangiftepraktijk meeneemt en coacht.

We zullen er samen voor zorgen dat je met plezier naar je werk gaat en dat je er nooit alleen voor staat. Onze manier van werken is ‘samen-werken’. Met de klant, met je directe collega’s, de andere HLB-kantoren in Nederland en met het netwerk van experts. Samen werken wij aan morgen.

Wat we verder bieden 

24-40 uur contract; op basis van fulltime werken 30 vakantiedagen.

Een goede studieregeling.

Hoogste kwaliteit en deskundigheid.

Doorgroeimogelijkheden en steeds weer nieuwe uitdagingen.

Over jou…

 Afgeronde fiscale HBO opleiding.

2+ jaar relevante werkervaring

Nauwkeurig en kwaliteitsgericht. 

Klantgericht en enthousiast.

Ervaring met AFAS is een pré

Over ons…

HLB is een advies- en accountantsorganisatie. Met de expertise uit haar wereldwijde netwerk adviseert het kantoor met name familiebedrijven en MKB in de regio over financiële gezondheid, groei en soms zelfs internationale stappen. In Nederland heeft HLB 5 onafhankelijke kantoren, met in totaal 16 vestigingen en 425 medewerkers. Ieder kantoor is nauw betrokken bij de ondernemers in de regio en heeft een eigen karakter.

Maak kennis met één van deze 5 onafhankelijke kantoren; HLB Van Daal

HLB Van Daal biedt het beste van twee werelden: de prettige kleinschaligheid van een regionaal/lokaal advieskantoor én de slagvaardigheid en brede expertise van een (inter)nationale organisatie. We hebben ruim 250 medewerkers; van accountants tot fiscalisten en HR-specialisten verdeeld over vijf kantoren in Brabant en Limburg. Dat zorgt ervoor dat we alle disciplines en specialistische kennis in huis hebben. Together we make it happen! 

Je maakt primair deel uit van onze vestiging Dongen met ruim 35 medewerkers; een mix van jonge, talentvolle mensen en ervaren professionals. De sfeer is informeel en we staan altijd open voor input op welk gebied dan ook. Er wordt hard gewerkt, maar we maken ook graag tijd voor ontspanning en lunchen graag samen. Bij HLB Van Daal krijg je de kans om je te blijven ontwikkelen in een dynamische omgeving en bij te dragen aan het succes van veel ondernemingen. Je krijgt veel verantwoordelijkheid, met ruimte voor persoonlijke groei en goede carrièreperspectieven.

Wil jij samen met ons werken aan morgen? Stuur ons dan je CV en motivatie. Wij zijn benieuwd naar jouw verhaal!

Solliciteer

Back to top
Risk Vacancies
Cancel