Werkstudent fiscaal

Company
HLB Nederland
Type
Part-time job
Location
Noord-Brabant
Sector
Accountancy
Required language
Dutch

Description

Win-win situaties, daar word jij blij van. Bijvoorbeeld: kennismaken met de verschillende facetten van de fiscaliteit, en tegelijkertijd studeren. Dat kan bij HLB Nederland.

Je bent dan wel een werkstudent, maar je wordt overal bij betrokken en bent écht onderdeel van het team, als volwaardige collega. Tijdens je universitaire studie wil jij je breed oriënteren op het gebied van de fiscaliteit of wellicht weet je al precies welk specialisme jouw past. HLB heeft een team van generalisten en specialisten en dus alle mogelijkheden voor jou om de theoretische leerstukken tijdens je studie, toe te passen in de praktijk. De casussen in je tentamens worden ineens ‘echt’ met goede interne begeleiding van onze collega’s. 

Je kunt erop vertrouwen dat je iedere dag weer iets nieuws leert. Maar ook dat je er nooit alleen voor staat. Onze manier van werken is ‘samen-werken’. Met de klant, met je directe collega’s, de andere HLB-kantoren in Nederland en met het (inter)nationale netwerk van experts. Samen werken wij aan morgen.

Wat we verder bieden 

  • Goede interne begeleiding en ondersteuning.

  • Hoogste kwaliteit en deskundigheid.

  • Steeds weer nieuwe uitdagingen..

Over jou…

  • Studeert WO Fiscaal Recht of Fiscale economie.

  • Nauwkeurig en kwaliteitsgericht.

  • Leergierig en enthousiast

Over ons…

HLB is een advies- en accountantsorganisatie. Met de expertise uit haar wereldwijde netwerk adviseert het kantoor met name familiebedrijven en MKB in de regio over financiële gezondheid, groei en soms zelfs internationale stappen. In Nederland heeft HLB 5 onafhankelijke kantoren, met in totaal 16 vestigingen en 425 medewerkers. Ieder kantoor is nauw betrokken bij de ondernemers in de regio en heeft een eigen karakter.

Wil jij samen met ons werken aan morgen? Stuur ons dan je CV en motivatie. Wij zijn benieuwd naar jouw verhaal!

Solliciteer

Back to top
Risk Vacancies
Cancel