Beginnend Assistent Accountant

Company
Flynth
Type
Vacancy
Location
Zwolle
Sector
Accountancy
Required language
Dutch

Description

MAAK JIJ HET VERSCHIL?

Flynth adviseurs en accountants zoekt voor de vestiging Zwolle/ Assen een:

Beginnend Assistent Accountant Audit

voor 32 tot 40 uur per week

Flynth adviseurs en accountants is met ruim 1.500 medewerkers en zo’n zestig vestigingen het grootste advies- en accountantskantoor voor het Nederlandse midden- en kleinbedrijf.

Wat ga je doen?

Als beginnend assistent accountant audit van onze vestiging Zwolle/ Assen ben je een belangrijk onderdeel van het controleteam dat controleopdrachten uitvoert bij klanten. Omdat je de dagelijkse controle voor klanten doet, werk je veel bij hen op locatie. Veel van onze klanten zijn gevestigd in Zwolle en in de Noordelijke provincies van Nederland (Friesland, Groningen en Drenthe). Afhankelijk van je woonplaats zal je standplaats Zwolle of Assen zijn.

Wat bieden wij jou?

Flynth Audit werkt voor veel verschillende klanten en industrieën: mkb, automotive, bouw en vastgoed, onderwijs en woningcorporaties. Wij investeren in innovatie, werken sterk datagedreven en integreren technologische innovaties, zoals data-analyse en procesmining. Je kunt jouw aanpassingsvermogen, communicatieve en analysevaardigheden dan ook optimaal ontwikkelen. Je werkt in afwisselende teams met ambitieuze collega’s in een informele cultuur.

Werken bij Flynth betekent dat je volop kansen krijgt om jezelf te ontwikkelen. Wij zetten sterk in op duurzame inzetbaarheid. Wij hebben oog voor jouw talenten en mogelijkheden en bieden je een goede werk-privébalans. Zo faciliteren wij je bijvoorbeeld in het combineren van werk en studie.

Naast een goed salaris kun je bij ons ook rekenen op een uitstekend pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden. En bovenal kun je bij ons werken in een fijne, collegiale werkomgeving waarin we oog hebben voor elkaar en onze klanten. Daarin maken wij het verschil.

Vereisten

Wat vragen wij van je?

Je hebt een afgeronde VWO-opleiding of rond deze binnenkort af en je hebt de ambitie om door te studeren richting Register Accountant. Als aankomend professional ben jij kritisch en heb je een rechte rug. Natuurlijk werk je nauwkeurig, degelijk en hecht je vanuit een maatschappelijke betrokkenheid veel waarde aan kwaliteit. Het spreekt voor zich dat jij plezier hebt in het onderhouden van contacten met de verschillende klanten.

Nog even alles op een rij:

  • volop ontwikkelkansen

  • goede werk-privébalans

  • prima salaris

  • goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een goede pensioenregeling, 30 vakantiedagen, leaseauto, een iPhone en een laptop en de mogelijkheid tot een studiekostenregeling

  • een prettige werkomgeving met fijne collega’s

Geïnteresseerd?

Lees meer over ons op www.werkenbijflynth.nl en neem contact op met Phylicia Akkermans. Dit kan door te bellen of whatsappen naar 06 51 89 91 79. Neemt Phylicia niet op? Bel dan naar het algemene recruitment nummer 088 236 7643 en stel daar je vragen. Of solliciteer direct via de sollicitatiebutton!

Solliciteer

Back to top
Risk Vacancies
Cancel