Gevorderd Assistent Accountant (Assen)

Company
Flynth
Type
Vacancy
Location
Nederland
Sector
Accountancy
Required language
Dutch

Description

MAAK JIJ HET VERSCHIL?

Flynth adviseurs en accountants zoekt voor de vestiging Assen een:

(Gevorderd) Assistent Accountant Audit

voor 32/40 uur per week

Flynth adviseurs en accountants is met ruim 1.500 medewerkers en zo’n zestig vestigingen het grootste advies- en accountantskantoor voor het Nederlandse midden- en kleinbedrijf.

Wat doe jij?

Als gevorderd assistent accountant audit richt jij je op de totale financiële verantwoording van onze controleplichtige klanten. Je verzorgt samen met je collega’s wettelijke, statutaire en vrijwillige controleopdrachten. Je bent dan ook het aanspreekpunt voor onze klanten, of dat nu zelfstandig is – als het om een minder complexe controle gaat – of samen met je team. Daarbij werk je veel bij klanten op locatie. Veel van onze klanten zijn gevestigd in Zwolle en in de noordelijke provincies van Nederland (Friesland, Groningen en Drenthe).

Wat bieden wij jou?

Flynth Audit werkt voor veel verschillende klanten en industrieën: mkb, automotive, bouw en vastgoed, onderwijs en woningcorporaties. Wij investeren in innovatie, werken sterk datagedreven en integreren technologische innovaties, zoals data-analyse en procesmining. Je kunt jouw aanpassingsvermogen, communicatieve en analysevaardigheden dan ook optimaal ontwikkelen. Je werkt in afwisselende teams met ambitieuze collega’s in een informele cultuur.

Werken bij Flynth betekent dat je volop kansen krijgt om jezelf te ontwikkelen. Wij zetten sterk in op duurzame inzetbaarheid. Wij hebben oog voor jouw talenten en mogelijkheden en bieden je een goede werk-privébalans. Zo faciliteren wij je bijvoorbeeld in het combineren van werk en studie.

Naast een goed salaris kun je bij ons ook rekenen op een uitstekend pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden. En bovenal kun je bij ons werken in een fijne, collegiale werkomgeving waarin we oog hebben voor elkaar en onze klanten. Daarin maken wij het verschil.

Vereisten

Wat vragen wij van je?

Jij hebt je hbo-opleiding Accountancy afgerond en/of gaat starten met je master. Daarnaast heb je minimaal één jaar stagegelopen of relevante werkervaring opgedaan in de praktijk. Ben jij enthousiast, heb je humor en werk je graag samen? Ben jij positief-kritisch ingesteld, leergierig en zie jij het zitten om werken en leren te combineren? Dan pas je helemaal bij ons!

Nog even alles op een rij:

  • werken in wisselende teams met ambitieuze collega’s

  • volop ontwikkelkansen

  • goede werk-privébalans

  • goed salaris

  • uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een goede pensioenregeling, 30 vakantiedagen, leaseauto, een iPhone en een laptop

  • een prettige werkomgeving met fijne collega’s

Geïnteresseerd?

Lees meer over ons op www.werkenbijflynth.nl en neem contact op met Phylicia Akkermans. Dit kan door te bellen of whatsappen naar 06 51 89 91 79. Neemt Phylicia niet op? Bel dan naar het algemene recruitment nummer 088 236 7643 en stel daar je vragen.

Solliciteer

Back to top
Risk Vacancies
Cancel