Stageplekken Audit

Company
KroeseWevers
Type
Internship
Location
Nederland
Sector
Accountancy
Required language
English

Description

Stageplekken audit

Regio's: Twente, Achterhoek, Drenthe

Opleiding: hbo, wo

Contracturen: 32

Werkervaring: Student

Als je bij KroeseWevers start als stagiair op onze afdeling Audit, ga je direct mee naar onze klanten om praktijkervaring op te doen. Zo leer je snel hoe je je theoretische kennis vertaalt naar de praktijk. Daarnaast ervaar je hoe het is om intensief samen te werken in een team rondom een controleopdracht. Je maakt onderdeel uit van ons controleteam en krijgt hierdoor een realistisch beeld van werkzaamheden in de praktijk.

Stageplekken bij KroeseWevers

Wat doe je als stagiair audit?

  • Je verzamelt informatie over klanten en leert te denken in risico’s en gevolgen voor de controle.

  • Je gaat de klant bezoeken en levert een bijdrage aan de controles.

  • Je analyseert en controleert bedrijfsprocessen.

  • Je ontwikkelt je softskills, zoals interviewtechnieken, zodat je de juiste informatie boven tafel krijgt bij de klant.

Florian Kooistra Stagiair audit KroeseWevers

“Vanaf het begin ging ik mee naar klanten en heb ik mij volwaardig onderdeel van het controleteam gevoeld. De ondersteuning die door de collega’s wordt geboden is erg goed en er wordt altijd antwoord gegeven op de vragen die ik heb gesteld.”

Wil jij stage lopen bij KroeseWevers? Meld je nu aan!

Wil jij ontdekken hoe het is om als stagiair binnen de Controlepraktijk te werken? We hebben beschikbare stageplekken op de vestigingen in Doetinchem, Enschede en Emmen voor de periode februari tot en met juni 2021. Spreekt deze stagemogelijkheid je aan? Stuur dan je motivatiebrief, je cv en de vestiging van jouw voorkeur naar hr@kroesewevers.nl of neem contact met ons op. Wie weet bemachtig jij een van deze stageplekken!

Solliciteren in tijden van corona

Ook in deze tijd ben je welkom om te reageren op onze vacatures. We gaan graag met je in gesprek. Het liefst doen we dit natuurlijk face-to-face, maar in deze coronatijd vinden de eerste gesprekken plaats via Skype of Teams. Vervolgens plannen we, wanneer dit weer mogelijk is, een eventueel vervolggesprek bij ons op kantoor.

Waarom stage lopen bij KroeseWevers?

Solliciteer!

Back to top
Risk Vacancies
Cancel