Assistent Accountant Audit

Company
KroeseWevers
Type
Vacancy
Location
Nederland,Twente
Sector
Accountancy, Assurance, Controlling
Required language
Dutch

Description

Als assistent accountant audit kom je bij KroeseWevers terecht in een hecht en ervaren team. Je krijgt de ruimte om je talenten en ambities verder te ontwikkelen en je krijgt de tijd en ruimte om de opleiding tot RA-Accountant te volgen. Tevens breng je jouw kennis ook direct in de praktijk bij onze regionale, nationale en internationale klanten.

Wat doe je als assistent accountant audit?

 • Je bent betrokken bij de basis voorbereidingen van de controledossiers.

 • Je denkt mee in de risico-analyse en efficiënte en effectieve controle aanpak van de betreffende opdrachten.

 • Je bent betrokken bij interim-controles van onze nationaal en internationaal actieve klanten. Je verzamelt hierbij informatie over de klant, controleert bedrijfsprocessen en stelt risicoanalyses op.

 • Samen met je team doe je de eindejaarscontrole: je legt jouw bevindingen vast in het digitale controledossier.

Wie ben jij en wat breng je mee?

 • Je bent proactief, streeft kwaliteit na en bent resultaatgericht.

 • Je hebt sterke affiniteit met ICT en IT-toepassingen in de controlepraktijk.

 • Je hebt goede communicatieve vaardigheden.

 • Samenwerken vind je leuk, je werkt graag in een hecht team en met en voor klanten.

 • Je bent nieuwsgierig én leergierig en wilt je verder ontwikkelen binnen KroeseWevers tot senior assistent accountant audit.

 • Je bent praktisch ingesteld en houdt van een informele werksfeer.

“Door de diversiteit aan cliënten, van bouwonderneming tot stichting, is mijn werkweek altijd afwisselend en leer ik veel van de financiële processen. Wat ik het leukste vind, is de verscheidenheid in werkzaamheden. Verder word ik goed geholpen en waardeer ik de oprechte betrokkenheid van collega's. Al met al heb ik het erg naar mijn zin!”

Welke rollen ga jij straks vervullen?

1. Uitvoerder
Hebben we alle informatie om te analyseren en is de informatie op de juiste wijze vastgelegd in het dossier?

Als assistent accountant stem je werk met senior assistenten en controleleiders af. Je brengt ze tijdig op de hoogte van fouten en bijzonderheden, zodat zij op basis hiervan de juiste beslissingen kunnen nemen. Je bent kritisch, analytisch, nauwkeurig en in staat om processen op hoofdlijnen te beoordelen.

2. Klant-topper
Hoe werk ik zo soepel mogelijk met de klant samen?

Je hebt een flexibele houding en vindt het leuk om met verschillende collega`s in verschillende teams en op verschillende locaties te werken. Je bent ook in staat om snel het vertrouwen te winnen van medewerkers bij de klant, die je ondersteunen bij jouw onderzoekswerk. Je hebt daarbij gevoel voor verhoudingen en voor belangen.

3. Teamlid
Hoe kan ik zo goed mogelijk bijdragen aan het behalen van gezamenlijke doelen?

Je draagt actief bij aan het behalen van gemeenschappelijke doelen en helpt anderen bij het behalen van doelen. Je toont interesse in het werk en in de mening van je collega’s. Je overlegt op eigen initiatief met anderen, ook als het gaat om moeilijke kwesties.

Wat wij jou bieden?

 • Een informele werksfeer in een gedreven en ervaren team waar je veel van kunt leren.

 • De mogelijkheid om een opleiding tot RA-accountant te volgen.

 • Een marktconform salaris.

 • De kans om jouw talenten verder te ontwikkelen op basis van een persoonlijk ontwikkelplan.

 • Een divers en uitdagend klantenpakket met nationale en internationale klanten.

 • 31 vrije dagen (waarvan 27 vakantiedagen en 4 ATV dagen).

 • Een premievrije pensioenopbouw.

Maak kennis met onze collega's

De ambitie van Iris, senior assistent accountant audit

De ambitie van Rick, accountant RA

KroeseWevers als werkgever

Bij KroeseWevers kom je in een zakelijke, professionele en groeiende organisatie met een unieke mix van mensen en expertises. Hierdoor werk je veel samen met collega’s uit verschillende disciplines, leer je veel van je collega’s en zij van jou. Ons doel is het volledig en resultaatgericht ontzorgen van onze klanten met ons brede dienstverleningsaanbod van accountancy, belastingadvies en aanverwante financiële dienstverlening. Het leveren van hoogwaardige kennis, kwaliteit en een persoonlijke benadering naar onze klanten is voor ons vanzelfsprekend. Dit doen wij inmiddels al meer dan 40 jaar met veel passie, plezier én een fantastisch team van meer dan 400 mensen over 8 vestigingen in Noord- en Oost-Nederland.

Waarom werken bij KroeseWevers?

Solliciteer op deze functie

Heb jij interesse in deze vacature en wil je solliciteren? Stuur dan je CV en motivatie naar hr@kroesewevers.nl en wij nemen snel contact met je op!

Vanwege de (privacy)gevoeligheid van informatie binnen deze functie, is het noodzakelijk om een screening toe te passen. De screening bestaat uit het afgeven van een goedgekeurde Verklaring Omtrent Gedrag (VOG).

Solliciteren in tijden van corona

Ook in deze tijd ben je welkom om te reageren op onze vacatures. We gaan graag met je in gesprek. Het liefst doen we dit natuurlijk face-to-face, maar in deze coronatijd vinden de eerste gesprekken plaats via Skype of Teams. Vervolgens plannen we, wanneer dit weer mogelijk is, een eventueel vervolggesprek bij ons op kantoor.

Solliciteer direct

Back to top
Risk Vacancies
Cancel