Accon avm

Sector
Accountancy
Required language
Dutch
Company size
500+ employees

About Accon avm

Over Accon AVM

Je kent ons vast al, wij zijn de grootste zelfstandige accountants- en adviesorganisatie in Nederland. En wij blijven groeien. 900 medewerkers bedienen vanuit 45 kantoren ruim 21.000 klanten. Onze medewerkers en klanten ervaren de persoonlijke benadering van een regionaal kantoor met de ruggensteun van een landelijk opererende organisatie.

Het belangrijkste is dat je betrokken bent bij de klant. Dan pas kun je hem het beste adviseren. Om dat te kunnen doen, moet je dicht bij jezelf blijven, je roots en je ambities blijven. Dat is de kern van onze manier van werken: je klant leren kennen door dicht bij jezelf te blijven.

Herken je jezelf in een of meer van deze punten?

  • Je bent (register) accountant, belastingadviseur of juridisch adviseur;

  • Je hebt affiniteit met de Agro business of het midden- en kleinbedrijf;

  • Ondersteunende (staf)diensten voor klanten en/of acconavm-medewerkers hebben jouw interesse;

  • Je hebt belangstelling voor werkzaamheden op het gebied van HRM (bij Accon AVM 'Werkgeversservice' genoemd);

  • Je studeert nog - HBO accountancy, fiscaal recht/economie of anders – en bent geïnteresseerd in een toekomstige werkkring en/of een stageplek.


Bezoek dan onze website: www.werkenbijacconavm.nl
 

Jouw ontwikkeling

Onze opleidingsmogelijkheden geven je volop de ruimte om jezelf te blijven ontwikkelen en beter te worden in je vak. Dat geldt zowel voor studenten en starters als voor professionals.
Wij investeren continu in het kennisniveau binnen de organisatie en bieden je zowel interne oplossingen als externe (vervolg opleidingen.

Opleidingsprogramma voor starters
• Interne Talentenprogramma's. Trainingen 'on the job' met focus op je persoonlijke
ontwikkeling en adviesvaardigheden, commerciële talenten en jezelf ontplooien
binnen de organisatie;
• Vervolgopleidingen. Veel gekozen vervolgopleidingen zijn: Fiscaal Recht, Fiscale
Economie, Accountancy (RA/AA), Bedrijfseconomie, opleidingen van brancheverenigingen en -organisaties.

Opleidingsprogramma voor professionals
• Intensieve Masterclasses op de werkgebieden Accountancy AA, Accountancy RA, Belastingadvies, Agrarisch en MKB advies, Werkgeversservice, Juridisch advies en Management;
• Ook Managers krijgen via het Management Development Programma een uitgebreid cursuspakket op verschillende niveaus;
• Vervolgopleidingen als Fiscaal Recht, Fiscale Economie, Accountancy (RA/AA), Bedrijfseconomie, opleidingen van brancheverenigingen en -organisaties.
 

De Accon AVM academy

Accon AVM is ambitieus en vindt groei van haar klanten en medewerkers belangrijk. Daarom hebben wij sinds 2008 een inhouse opleidingsinstituut, de acconavm academy. Per jaar organiseren we masterclasses, webseminars en e-studies voor onze accountants en fiscalisten. Dit doen we op een vestiging in de buurt, zodat je opleiding altijd dichtbij is. Tussendoor bieden we vaardigheidstrainingen aan, zoals advies en communicatietrainingen, maar er is ook budget beschikbaar voor je eigen persoonlijke wensen op trainingsgebied. Zo blijf je dichtbij jezelf, en zorg je wel dat jij en ook je klanten blijven groeien!

Wil je meer weten over je opleidings- en ontwikkelingsmogelijkheden, bel dan met onze recruitmentafdeling: 0184-61 21 66.

Ben je student? Zit je in de laatste fase van je studie en bent op zoek naar een plek waar je alles uit jezelf kunt halen? Bekijk dan even onze studentenpagina op www.werkenbijacconavm.nl voor meer informatie.

Sollicitatieprocedure

Wil je solliciteren op één van onze vacatures? Dan ontvangen wij graag je motivatie en CV.

Binnen 7 werkdagen weet jij of je uitgenodigd wordt voor een kennismakingsgesprek. Een eerste gesprek vindt plaats met een recruiter. Bij een tweede gesprek is een toekomstige collega uit je
vakgebied betrokken en hoor je snel of wij je een contract aanbieden.

Heb je vragen over de sollicitatieprocedure? Neem dan contact op met onze recruitmentafdeling: 0184-61 21 66.

Back to top
Partners
Cancel