Achmea

Website
https://achmea.nl
Field of work
verzekeringen

About Achmea

Achmea zoekt Financieel Management Trainees die de nieuwe generatie begrijpen

Wij zijn Achmea

Verzekeren gaat in deze tijd wel wat verder dan je vakantie of ‘later’. Want hoe regelen we de aansprakelijkheid rond het gebruik van drones, de risico’s van zelfrijdende auto’s, of het uitlenen en verhuren van spullen in de deeleconomie? Deze complexe vraagstukken stellen nieuwe eisen aan premiecalculatie en andere financiële aspecten. Zeker bij Achmea: met merken als FBTO, Centraal Beheer, Interpolis en Zilveren Kruis, en ruim 14.500 medewerkers in Nederland, zijn we niet alleen de grootste, maar ook de meest vertrouwde digitale verzekeraar van ons land. Denk dan aan ongeveer 10 miljoen klanten met elk hun eigen risico’s en verzekeringswensen. Dat betekent dat we een enorme verantwoordelijkheid dragen. Kortom, een uitdagende werkomgeving met eindeloos veel mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen. Bij uitstek voor ambitieuze recent afgestudeerde academici die al tijdens hun traineeship een hoofdrol naar zich toe durven te trekken in ons voortdurende streven om het verzekeren opnieuw uit te vinden. En die zo bijdragen aan topprestaties in onze performance op de korte en lange termijn. Het Financieel Management Traineeship vormt een uitstekende start van een veelbelovende carrière.

Het traineeship

We laten je graag zien waar we jouw brains kunnen gebruiken binnen ons verzekeringsbedrijf. Want verzekeren in deze tijd betekent voortdurend de voorhoede opzoeken. Met producten voor de klantwensen van vandaag en morgen. En een organisatie die slim alle denkbare moderne technologieën inzet. Daarom werk je gedurende twee jaar aan opdrachten in verschillende onderdelen van ons bedrijf. Het eerste halfjaar begint met een intensief programma waarin je de kneepjes van het verzekeringsvak en de financiële processen leert. Tegelijkertijd ga je aan de slag met het implementeren van je eigen verbetervoorstellen. Hierna volgen twee opdrachten van negen maanden. Het zijn veelal projecten of functies binnen afdelingen als Business Control en Financial Control. Daarnaast is het mogelijk om met een aantal medetrainees een groepsbrede opdracht uit te voeren op een van de strategische uitdagingen van Achmea. Hierdoor krijg je een ruime blik op het verzekeringsbedrijf, doe je veel ervaring op, en ontdek je waar je goed in bent en wat je écht leuk vindt. De opdrachten bepaal je in samenspraak met de top van de organisatie en sluiten aan bij je leerdoelen. Het wordt dus allesbehalve een standaardprogramma: het is jóuw traineeship, en daarbij hoort een passend individueel traject zodat je als professional groeit op het gebied van zowel vakkennis als vaardigheden. Met als doel door te stromen naar een key positie in de financiële kolom, bijvoorbeeld als Manager Business Control van een divisie bij Achmea. Bovendien krijg je uitstekende begeleiding van onder meer een mentor en een extern coachingsbureau. Samen kom je immers verder ? dat gold al toen we in 1811 als Onderlinge werden opgericht. Dus als je je op dit moment oriënteert op je eerste (of tweede) baan na je universitaire financiële master, weet dan dat je bij ons vanaf de eerste dag voor de volle honderd procent meedoet.

Een carrière bij Achmea

Kortom, young professionals die beschikken over veranderkracht kunnen bij Achmea aan de slag in uitdagende en vooral persoonlijke traineeships. Je krijgt veel ruimte voor eigen inbreng en eigen verantwoordelijkheid, zodat je ook écht een verschil kunt maken; binnen Achmea en (in)direct op het leven van veel mensen. We kennen naast een informele sfeer uiteraard uitstekende arbeidsvoorwaarden. Er zijn mogelijkheden om plaats- en tijdonafhankelijk te werken. Op onze website werkenbijachmea.nl lees je meer over ons bedrijf. En kijk zeker op traineetakeover.nl voor de persoonlijke verhalen en vlogs van onze huidige trainees.

Back to top
Partners
Cancel