Baker Tilly

Sector
Accountancy, Corporate Finance
Required language
Dutch

About Baker Tilly

Meer dan 100 jaar ervaring, 14 vestigingen en ruim 900 medewerkers. Baker Tilly behoort tot de grotere accountants- en belastingadvieskantoren in Nederland. Onze kernactiviteit is accountancy en belastingadvies, aangevuld met diverse specialisaties. Denk aan bedrijfsjuridisch advies, IT Advisory, Corporate Finance, Interim Financials, Subsidie Compliance en HR Advies. Wij combineren de voordelen van een grote (internationale) organisatie met die van regionale vestigingen. We doen dit door ondernemend Nederland te helpen met onze eigen wijsheden, aanpak en ondernemersmentaliteit. Zo blijven we top of mind. Veel (inter)nationale (familie)bedrijven kiezen juist daarom voor Baker Tilly.

Bij Baker Tilly zijn we (gelukkig) niet allemaal gelijk. Iedereen heeft z’n talenten en eigen wijsheid. Dat is onze kracht. We delen een eigenzinnig, ondernemend karakter; we zijn gezond eigenwijs. Als je bij Baker Tilly werkt, ben je proactief en sta je naast de ondernemer. Je krijgt en neemt de vrijheid om veel verantwoordelijkheid naar je toe te trekken. Uiteraard hoef je niet alle wijsheid zelf in huis te hebben. Regelmatig werk je samen met collega’s van andere kantoren of binnen Baker Tilly International; een netwerk van onafhankelijke accountants- en advieskantoren in meer dan 130 landen.

Één van onze specials die voor jou interessant kan zijn is Corporate Finance. Baker Tilly Corporate Finance is een veelzijdige werkomgeving, waarin een open cultuur en directe communicatie, zowel onderling als met de klant, centraal staan.

Aan de slag bij Corporate Finance

Corporate Finance gaat natuurlijk over fusies en overnames en financieringsvraagstukken. Maar bij Baker Tilly gaat het om veel meer: onze klanten komen met brede adviesvragen. Je krijgt als adviseur bij Baker Tilly dan ook te maken met uiteenlopende werkzaamheden zoals bedrijfswaarderingen, het opstellen van businessplannen, contracten opstellen, bedrijven helpen die in zwaar weer verkeren en het uitvoeren van marktanalyses.

Kansen bij Baker Tilly

Baker Tilly Corporate Finance onderscheidt zich door met kleine projectteams te werken aan zeer afwisselende vraagstukken. Uiteraard hoef je niet overál zelf een antwoord op te hebben: je werkt regelmatig samen met collega’s van andere kantoren of binnen Baker Tilly International, een netwerk van onafhankelijke accountants- en advieskantoren in meer dan 130 landen.

Kennis is belangrijk binnen Baker Tilly. Maar nog belangrijker is wijsheid. Door (zelf)studie en ervaringen uit de adviespraktijk te combineren, maken we van kennis wijsheid. Deze delen we met onze klanten en met elkaar. Dit maakt ons succesvol en aantrekkelijk voor klanten. Ook voor jou?

Meer informatie?

Ben je benieuwd naar onze carrièremogelijkheden? Kijk dan op onze website www.werkenbijbakertilly.nl of neem contact op met Vera Hacquier via v.hacquier@bakertilly.nl / 06 15 58 58 07.

Back to top
Partners
Cancel