Fagro

About Fagro

Over Fagro

Fagro Consultancy B.V. is als interim organisatie gespecialiseerd in het leveren van hoogopgeleide, financiële professionals in zowel de profit als non-profit sector. Met ruim 200 financiële professionals in vaste dienst zijn wij één van de grootste spelers op het gebied van interim consultancy / financiële detachering met vestigingen in Maastricht, Eindhoven, Arnhem en Zwolle.

Fagro is opgericht in 1994 en sinds september 2014 is Fagro als zelfstandige business unit onderdeel van de DPA Group N.V. Samen met zusterorganisatie ConQuaestor wordt er een landelijke dekking geboden voor het leveren van financiële professionals aan onze opdrachtgevers. Onze portfolio omvat de business lines business control, accounting & reporting en corporate governance.

Improving your performance

Het mission statement (missie) van Fagro luidt “Improving your Performance”. Dit is het uitgangspunt voor zowel onze medewerkers als voor onze opdrachtgevers. Groei staat hierin centraal: het maximale uit jezelf en je omgeving halen vanuit continue de gedachte jezelf continue te ontwikkelen. Aan deze missie zijn vijf kernwaarden verbonden: klantgerichtheid, ontwikkeling, waardering, openheid en betrokkenheid.

Fagro Academy

Onze consultants zijn ervaren professionals, die wij stimuleren en ondersteunen zich maximaal te ontwikkelen en te presteren. Kennis en kunde hebben topprioriteit. Om die reden heeft Fagro zijn eigen kenniscentrum opgericht. De Fagro Academy promoot, organiseert en faciliteert kennisontwikkeling, -deling en –verwerving. Wij stellen opdrachtgevers in staat om blijvend beter te presteren. Samen creëren we oplossingen die bijdragen aan het bereiken van de organisatiedoelstellingen.’Improving your performance’ is dan ook een uitdaging die Fagro graag aangaat.

Carrière bij Fagro

Werken bij Fagro is inspirerend. Je krijgt kansen, mogelijkheden en uitdagingen op je pad. Om te kunnen presteren en je maximaal te ontwikkelen is een goede balans werk-privé essentieel.

Wij waken ervoor om deze balans in evenwicht te houden. Zo wordt er onder andere gelet op een gezonde reisafstand woon-werk. Meer dan gemiddeld investeren wij in je opleiding en ontwikkeling met hulp van de Fagro Academy. De opdrachten waarmee je aan de slag gaat stemmen we zorgvuldig met je af. Uiteraard wordt dit alles onderstreept met een prima salaris en een auto van de zaak.

Kijk voor meer informatie over de mogelijkheden om te werken bij Fagro op www.werkenbijfagro.nl of neem contact op met Lisanne Verbeek via telefoonnummer +31 (0)6 50 73 95 96 of l.verbeek@fagro.nl 

 

Back to top
Partners
Cancel