Flynth

Sector
Accountancy, Corporate Finance
Required language
Dutch
Company size
500+ employees

About Flynth

Maak het verschil!

Werken bij Flynth adviseurs en accountants betekent dat jij het verschil kunt maken. Omdat jij werk wilt doen dat ertoe doet. Omdat je hecht aan plezier in je werk en jij je graag verbindt met de regio waar je woont en werkt.

Wie zijn wij?

Flynth adviseurs en accountants is met ruim 1.500 medewerkers en zo’n zestig vestigingen het grootste advies- en accountantskantoor voor het Nederlandse midden- en kleinbedrijf. Wat ons bijzonder maakt, is dat wij de professionaliteit van een groot kantoor weten te combineren met de persoonlijke betrokkenheid van een klein kantoor. Ideaal voor een aanstormende, getalenteerde accountant of adviseur zoals jij. Iemand met een gezonde ambitie die graag het verschil maakt voor klanten, de maatschappij, maar ook voor zichzelf.

Werk dat ertoe doet

Accountant of adviseur kun je worden omdat de wereld van de financiële cijfers je aanspreekt, maar ook vanuit een maatschappelijke drijfveer. Om mensen verder te helpen, ze bij te staan en te weten dat je iets kunt betekenen. Niet alleen voor de ondernemer om de hoek of door gastcolleges te geven aan een hogeschool of universiteit, maar ook voor organisaties in ontwikkelingslanden. Die helpen wij met kennis en ideeën. Mooi voorbeeld is ons partnerschap met Agriterra. In dit samenwerkingsverband geven wij op projectbasis bedrijfskundig en financieel advies. Als adviseur bij Flynth sta jij dus midden in de maatschappij en heb je zowel oog voor de zaak als voor de mensen.

Werken met plezier

Werken bij Flynth betekent dat je volop kansen krijgt om je je te ontwikkelen. Wij faciliteren je daarin met een ruim aanbod aan trainingen en opleidingen. Wij zetten volop in op duurzame inzetbaarheid. Niet alleen door te kijken naar jouw talenten en mogelijkheden, maar ook door je een goede werk-privébalans te bieden. Bijvoorbeeld met parttime werken, flexibele werktijden en thuiswerken. Geen file, geen stress! En wat ons ook aantrekkelijk maakt: wij hebben bevlogen, multidisciplinaire teams, waarin je geen concurrent van elkaar bent, maar echte collega’s die elkaar het beste gunnen. Ambitie, duurzame inzetbaarheid, werk-privébalans en teamspirit: check!

Werken in jouw regio

Geen regio in Nederland of er is wel een Flynth-vestiging. Midden in de maatschappij staan, betekent dicht bij de klant willen zijn. Voor jou biedt dit geweldige kansen, omdat jij met bedrijven werkt uit je persoonlijke omgeving. Zo kun jij voor lokale en regionale ondernemers het verschil maken in jouw eigen regio.

Aan de slag!

Wil jij een stage of afstudeeropdracht bij ons doen? Dit kan op alle vakgebieden: accountancy, audit, belastingadvies, juridisch advies of bedrijfskundig advies. Als stagiair laten wij je met zo veel mogelijk verschillende projecten en teams kennismaken. Ook als starter ben je bij ons aan het goede adres. Je kunt rekenen op een intensieve begeleiding. Als junior ontvang je begeleiding van een ervaren collega en wanneer je al de nodige ervaring hebt, krijg je een sparring partner die je in je beginperiode op weg helpt.

Meer weten over ons?

Kijk op onze website of neem contact op met onze campusrecruiter Phylicia Akkermans via 06-51899179 of via phylicia.akkermans@flynth.nl.

Back to top
Partners
Cancel