Het Zuiderlicht

Sector
Controlling
Required language
Dutch

About Het Zuiderlicht

Het Zuiderlicht

Het Zuiderlicht is hét organisatieadviesbureau van Noord-Nederland. We weten alles van de niet-rationele onderstroom in menselijk gedrag en organisaties en ondersteunen het management van organisaties om die onderstroom beter te benutten. Daar is veel behoefte aan: Het Zuiderlicht werkt voor vrijwel alle grote organisaties in Noord-Nederland.

Het Zuiderlicht heeft niet alleen veel kennis van organisatieverandering, maar ook van de rol van control. In onze visie op control gaan beheersing en vertrouwen hand in hand gaan. Mede-oprichter Kees Tillema publiceerde in 2013 al het boek ‘Van cijfers naar waarden’, over de nieuwe rol die controllers wacht. Naast zijn werk bij Het Zuiderlicht is hij docent aan de post-masters opleiding tot registercontroller van de Rijksuniversiteit van Groningen. Ook andere firmanten bij Het Zuiderlicht, waaronder Jerryt van den Born en Matthijs Bos (allebei Register Controller (RC)), hebben jarenlang ervaring in het vakgebied van control.

Starters bieden we een uniek traineeprogramma voor de controllers van de toekomst. Voor studenten in de laatste fase van hun studie hebben we regelmatig mogelijkheden voor bedrijfskundige afstudeerstages, zowel op het gebied van control als op andere gebieden zoals verandermanagement.

Voor meer informatie:
jerryt.vandenborn@hetzuiderlicht.nl
06 – 1004 2650
www.hetzuiderlicht.nl

Back to top
Partners
Cancel