HZG

About HZG

Wij groeien, groei jij met ons mee?

De Hofsteenge Zeeman Groep is een gespecialiseerd en snelgroeiende accountancy en adviesorganisatie met ervaren professionals. Ervaren in de controle, in adviesopdrachten, vaktechnisch zowel als communicatief. Onze organisatie en onze mensen hebben er bewust voor gekozen om zich als registeraccountant in te zetten voor instellingen waarbij het winststreven niet voorop staat. Daarbij valt te denken aan overheden en aan organisaties die hun inkomsten in belangrijke mate van of via de overheid ontvangen, dan wel onder een set aan specifieke regelgeving vallen. Onderwijs, cultuur en welzijn, zorg, en re√Įntegratiebedrijven zijn voorbeelden van sectoren waarin we actief zijn.

De omgeving ziet en ervaart ons als een deskundig, gespecialiseerd en laagdrempelig kantoor. Met onze klanten maken wij heldere afspraken over de aard en de omvang van de opdrachten, de doorlooptijd, de prijsstelling en we komen deze afspraken na. Onze opdrachtgevers hebben daarmee grip op hun accountantskosten en weten wat ze krijgen voor hun investering in ons als accountant.

Aan ons optreden als kritische en onafhankelijke controlerende accountant koppelen we meerwaarde door relevante adviezen. Adviezen op het gebied van bedrijfsvoering, risicomanagement en beheersing / control. Onze adviezen zijn concreet, specifiek en praktisch toepasbaar.

Ons kantoor is gevestigd in Groningen, maar we werken landelijk. We kennen de noordelijke regio natuurlijk het best maar weten wat er speelt in de sectoren waarin we actief zijn. De interne lijnen kort en we zijn snel in staat bij u aan te schuiven als dat aan de orde is. Door onze ervaring en brede klantenportefeuille hebben wij goede contacten bij diverse ministeries in Den Haag, en zijn we als gespecialiseerd kantoor ook betrokken bij werkgroepen in onze beroepsorganisatie van accountants (NBA).

Meer informatie vind u op onze website www,hofsteengezeeman.nl

Of neem contact op met Ellen Zeeman op 06 23 772 779 of per mail: ellen@hofsteengezeeman.nl

Back to top
Partners
Cancel