HTG

About HTG

Finance bij HTG

HTG is een toonaangevend internationale distributeur (B2B) en wereldwijd actief in luxe consumentgoederen. Denk daarbij aan een breed assortiment van verschillende A-merken en onze eigen private labels van o.a. sterke drank en gezondheid- en verzorgingsproducten. We kopen onze producten in tegen zeer concurrerende prijzen en op internationale schaal. Deze producten kunnen vervolgens internationaal worden geleverd in variërende ordergroottes en frequenties. Zo kunnen onze klanten efficiënt en flexibel bij ons terecht voor een breed assortiment van luxe merkproducten tegen concurrerende prijzen.

In 30 jaar tijd zijn wij uitgegroeid tot één van de grootste spelers in de markt met een omzet van 976 miljoen in 2017 en 500 medewerkers wereldwijd. De Finance-afdeling vervult hierbij een belangrijke functie met een veelvoud aan uitdagingen. Denk bijvoorbeeld aan de beheersing van het valutarisico’s, we zijn wereldwijd actief en handelen in verschillende valuta’s waarvan de koers dagelijkse wisselt. Daarnaast is de Finance afdeling een belangrijke sparringpartner voor Commercie, wij voorzien hen niet enkel van week- en maandcijfers, maar stellen ook ad-hoc analyses op. En dit is pas het puntje van de ijsberg...

Ga je een uitdaging niet uit de weg en wil je je blijven ontwikkelen? Wij zijn altijd op zoek naar avontuurlijke collega’s die verdere groei van HTG mogelijk maken. Wij bieden zowel stages als traineeships aan voor Young Professionals in verschillende divisies. Bekijk voor meer informatie en ons huidige aanbod aan vacatures op www.bs-htg.com.

Back to top
Partners
Cancel