IBS Capital Allies

About IBS Capital Allies

Kun je niet wachten om je kennis in praktijk te brengen? Op het gebied van investment management of corporate advisory? Dat kan bij IBS. Je zit dicht op het vuur en je krijgt de kans om, samen met je collega’s, een wezenlijke bijdrage te leveren aan succesvolle beleggingsstrategieën. We verwachten dan ook wel wat van je. We kijken uit naar jouw bijdrage aan bijvoorbeeld onze analyses, modellen, portefeuilles en performance rapportages.

Onze bedrijfsvoering

Wij zijn een ondernemend en divers team van financiële professionals, met kantoren in Amsterdam en Luxemburg. Bij elkaar werken we nu met 35 collega’s en we hebben ruim € 2 miljard onder beheer. Een momentopname want we groeien snel. IBS is volstrekt onafhankelijk en dus niet gebonden aan banken of financiële instellingen.  Dat stelt ons in staat om de beleidskaders zelf vorm te geven. Onze kennis en ervaring berust op vier pijlers:

  • Asset management

  • Fiduciair management (vermogensregie)

  • Alternative investments (o.a. private equity)

  • Corporate Advisory

Onze cultuur

Bij ons vind je een levendige combinatie van kennis, ervaring en veelbelovend jong talent. Collega’s die het verschil willen maken, die met hun eigen verhaal kleur geven aan onze dienstverlening. Dit zorgt voor een open en eerlijke cultuur waarin je veel ruimte krijgt om jezelf te ontwikkelen. Wat ons bindt, is het streven naar succes. Niet alleen voor onze klanten, maar zoveel mogelijk mét onze klanten.

Wil je weten hoe jij verder kan komen?

IBS heeft doorlopend stageplaatsen voor financieel-economisch talent, bij voorkeur master studenten. Neem alvast een kijkje op www.ibsca.nl voor meer informatie over IBS en actuele stages. Benieuwd wat de mogelijkheden voor jou zijn? Neem dan contact op met Marije Bot via 020 514 17 80 of marije.bot@ibsca.nl.

Back to top
Partners
Cancel